Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 18:36

Νίκη για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στον Άγιο Θωμά κόντρα στον ΑΟ ΡΙΑ με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στα μπαράζ (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε του ΑΟ ΡΙΑ στο γήπεδο του Αγίου Θωμά με σκορ 7-0 για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Μετά την απώλεια βαθμών που είχε ο Αχέρων Καναλακίου στην Πλαγιά, η ομάδα που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική Κατηγορία , θα αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ή αλλιώς των play-off (σε επόμενο δημοσίευμά μας θα σας περιγράψουμε αναλυτικά τη διαδικασία).

IMG 3971

Ο ΠΑΣ νίκησε εύκολα τη νεανική και ταλαντούχο ομάδα του ΑΟ ΡΙΑ, σε μία αναμέτρηση που το σκορ μαρτυρά και την εικόνα του ματς. Τρία γκολ σημείωσε ο Μπόμπορης (7', 18' και 30'), τρία ο Τουλκερίδης (22', 62' και 75'), ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Τσάλας (68').

IMG 3963

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Μαυροκεφάλου – Παππάς

ΑΟ ΡΙΑ (Κωστής): Τσιόκος, Μέξης, Ορφανός, Κωστής Λ. (65' Σοροντίλας), Μιχαήλογλου, Νιχωρίτης, Σητεμπάρι, Χήτος, Μουκάνος, Κωστής Π., Νάσης.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Καραμούτσιος, Τουργέλης (24' Τάσσης), Λεόπουλος, Γκίνι (46' Πανταζής), Τουλκερίδης, Σκαμνέλος (46' Κατσούλας), Τσάλας, Ντέτσικας, Μπόμπορης (36' Ζέρης), Δημουλιάς.

 

 

Έκθεση εικόνων