Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 14:15

“Μάτια” του Ατρομήτου Αθηνών για Λεόπουλο – Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές

Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου Αθηνών είναι ο αμυντικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Νίκος Λεόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, η ομάδα του Περιστερίου έχει αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή θετικά και βλέπει με καλό μάτι την ένταξή του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ειδικότερα ο Λεόπουλος (γεννηθείς στις 16/5/2000), ο οποίος είχε μία γεμάτη “σεζόν” με τη φανέλα του ΠΑΣ, δοκιμάστηκε από το τεχνικό team των ακαδημιών του Ατρομήτου σε εκτός έδρας φιλικό ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (αγωνίστηκε σε θέση κεντρικού αμυντικού) και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόταση, ώστε να αποτελέσει μέλος της Κ20 ή της Κ19 του Ατρομήτου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

a94e1381b2e7fe1048d020eb05ea211a XL

Απομένει η συγκατάθεση της πλευράς του παίκτη, ώστε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου “Αθλόπολις” να κάνει το ταξίδι Πρέβεζα-Αθήνα.

Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου και τεχνικός διευθυντής είναι ο Τόλης Αποστόλου, με προϊστάμενο τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι ενήμερος για τα πάντα.