Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 11:33

Νέο Δ.Σ. στη Νικόπολη Πρέβεζας – Στη Γ' Εθνική η ομάδα – “Γαλλικά” ανάμεσα σε παράγοντες της ομάδας και εξηγήσεις για οικονομικό “κενό” (pics)

Αντιπαράθεση με φράσεις για... καφενεία και γαλλικά”, που δεν αρμόζουν σε γενική συνέλευση μίας ομάδας με την ιστορία χρόνων του ΣΚ Νικόπολη εκτυλίχθηκε στη γενική συνέλευση του σωματείου, το πρωί της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

IMG 4596

Από τη συνέλευση προέκυψε στη θέση του παραιτηθέντος εδώ και ημέρες Δ.Σ., νέο 10μελές διοικητικό σχήμα, το οποίο θα αποτελέσουν οι: Τσεκούρας, Καραστάθης, Μήχος, Γεωργίου, Τζίμας, Σουλιώτης, Κωνής, Τσιτσές, Μήχου, Κατωγιάννης. Έγινε επίσης ξεκάθαρο πως η ομάδα θα συμμετέχει στη Γ' Εθνική την προσεχή σεζόν, κόντρα στη φημολογία που την ήθελε να πηγαίνει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ.

IMG 4594

Ο παραιτηθείς Πρόεδρος Λάκης Καρασαβόγλου τόνισε ότι η ομάδα είχε τρεις στόχους πριν από τρία χρόνια: “Να ανεβάσουμε το brand name της ομάδας, το οποίο είχε πέσει αρκετά.

Να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο.

Κάποια στιγμή η ομάδα να γίνει αυτοδιαχειριζόμενη οικονομικά.

Εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έγινε, μαζί με τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου. Με έχουν βοηθήσει απίστευτα.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό και να συνεχίσει η ομάδα με νέο αίμα, με πιο φρέσκους ανθρώπους, γιατί κάποια στιγμή κουράζει κιόλας η συνεχόμενη χρονιά.

Θεωρώ ότι στις καθημερινές καταιγίδες ήμουν αλεξικέραυνο. Προσπάθησα να είμαι διαλλακτικός. Με τα λάθη μου. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Η ομάδα είναι στην 5η θέση στη Γ' Εθνική”.

IMG 4595

Ο κ. Καρασαβόγλου ανέφερε πως υπάρχει ένα οικονομικό “κενό” της τάξεως των 8.500 ευρώ, που αφορά οφειλές στο αγωνιστικό τμήμα, ωστόσο έχει ήδη καλύψει ένα ποσό με προσωπικά έξοδα και δεσμεύεται πως θα πράξει και το ίδιο στη συνέχεια”.

Παράλληλα πρόσθεσε: “Το αποτέλεσμα δυστυχώς δείχνει μία δημοσιοϋπαλληλική σχέση με όλους όσοι είναι γύρω από την ομάδα.

Θα κάνω κάποιες προσπάθειες να πληρωθούν όλα μέχρι τέλους και να εισπράξω ορισμένα οφειλόμενα από χορηγίες. Δε μπορώ να περιμένω τίποτα ούτε από το σωματείο, ούτε από τους συνεργάτες μου, για να απεμπλακώ από αυτή τη διαδικασία. Επειδή μου αρέσει να φοράω τα παντελόνια μου, τις ευθύνες μου τις αναλαμβάνω μέχρι τέλους. Δεν αφήνω τίποτα στη μέση. Απλώς ο χρόνος θα ήθελα να είναι βοηθός μου, γιατί η δυνατότητα αυτή ίσως δεν υπάρχει σήμερα.

Να φτάσουμε και σε ένα σημείο που με ενοχλεί. Επειδή τα παπαγαλάκια στα καφενεία λένε διάφορα. Εγώ δεν μπαίνω σε καφενεία, μπαίνω μόνο σε καφετέριες. Ακούγεται λοιπόν, δεν ξέρω και 'φω που, ότι από τα 8.500, τα 6.500 τα έχει πληρωθεί ο Τούρμπο (Δημήτρης Κώστης) και τα υπόλοιπα εγώ. Θεωρώ τον εαυτό που πολύ μ... αν έφαγα μόνο τα 2.500. Τα αίσχη που διαδραματίζονται στο καφενειακό επίπεδο της Πρέβεζας, δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Δε θα ασχοληθώ με κουτσομπολιά. Όποιος θελήσει να μάθει από την τεχνογνωσία των 3 τελευταίων χρόνων, θα μπορούσα να του πω”.

IMG 4597

Ακολούθησε στη συνέχεια η παρακάτω στιχομυθία με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Θοδωρή Μυζίκο:

Μυζίκος: “Τα χρήματα που χρωστάει αφορά και στον φροντιστή;”

Καρασαβόγλου: “Τον ένα φροντιστή. Ο άλλος είναι πληρωμένος. Προφανώς ενημερώθηκες πιο πριν. Τα τηλέφωνά σου βαράνε ατελείωτα. Και από τους παίκτες που πήρες τηλέφωνο δεν ήρθε εδώ κανείς. Τα μαγειρέματα αλλού. 40 χρόνια τα κάνεις, πρέπει να σταματήσεις”.

Μυζίκος: “Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας...”

Καρασαβόγλου: “Εγώ δεν είμαι ρόμπα σαν κι εσένα, που δεν έχεις βάλει 40 χρόνια φράγκο στο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ θα αναλάβω όλες τις ευθύνες μου. Βάζεις κάθε 3 χρόνια κάποιον στη διοίκηση που τον διαφεντεύεις. Έτσι έβαλες κι εμένα. Για να κάνεις ότι σου αρέσει. Θα τα πω τώρα... Είναι θυμός 27 χρόνων”.

Μυζίκος: “Έχουν ρίξει τρομερή λάσπη εναντίον μου. Αυτοί εδώ οι κύριοι... Καλύπτουν τις αδυναμίες τους. Προκαλώ τον κ. Καρασαβόγλου, να αποκαλύψει τις συνομιλίες. Αυτά είναι παράνομα πράγματα. Τι είναι αυτά;”.

Καρασαβόγλου: “Σε έχω μαγνητοφωνημένο σε όλες τις συνομιλίες. Από το 2015-16. Είμαι και πονηρός. Είναι σάπιο το σύστημα. Μια ζωή έτσι γίνεται”.

IMG 4599

Ο κ. Μυζίκος προχώρησε στη συνέχεια στον οικονομικό απολογισμό των ακαδημιών, παρουσίασε μία αναλυτική λίστα με τα έσοδα-έξοδα και τόνισε πως υπάρχει και ένα χρηματικό υπόλοιπο στο ταμείο της ακαδημίας. Δήλωσε πως του είχε απαγορευτεί από την ανδρική ομάδα να πλησιάζει χορηγούς, ώστε όλα τα χρήματα να πάνε στην ομάδα και πρόσθεσε πως είναι χολωμένος και στεναχωρημένος από τα όσα ακούστηκαν εναντίον του και δε δέχεται να συμμετέχει σε κανένα διοικητικό σχήμα, εφ' όσον σε αυτό υπάρχει και ο Κώστας Τσεκούρας.

Θεωρεί πως η “επίθεση” εναντίον του είναι ενορχηστρωμένη, ώστε να τον απομακρύνουν από την ομάδα και δήλωσε πως η διαδικασία συμμετοχής της ομάδας στη Γ' Εθνική, θα είναι η τελευταία διοικητική πράξη που θα κάνει.

Στη συνέλευση εκπροσώπησαν τους εαυτούς τους από το αγωνιστικό τμήμα ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ, ο Χρήστος Μπάλλας και ο Ντίνος Τσιτσώνης. Οι αθλητές, με καταγωγή από την Πρέβεζα, τόνισαν πως αναγκάζονται να φύγουν από την ομάδα, γιατί μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κανείς στη διοίκηση που να μιλήσει με τους παίκτες και να τους προτείνει να μείνουν. Ο Μπάλλας ήδη έχει συμφωνήσει με τον IBC, ενώ ο Νίκας έχει συμφωνήσει με το Φαίακα Κέρκυρας. Ο Μπάλλας και ο Παπαμιχαήλ επισήμαναν το γεγονός ότι υπήρξε αδιαφορία από την ομάδα, ώστε να παραμείνουν οι Πρεβεζάνοι παίκτες στο σύλλογο.

Ο Ντίνος Τσιτσώνης ανέφερε τη δική του περίπτωση, ζητώντας μέχρι αύριο (είπε πως είναι καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορέσει να πάρει μεταγραφή) να γνωρίζει τι ακριβώς προτίθεται η ομάδα να κάνει μαζί του, ώστε να αναζητήσει αλλού το μπασκετικό του μέλλον, εφόσον η ομάδα δεν επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Σε σχέση με τα παραπάνω δεν εξηγήθηκε για ποιο λόγο δεν προκλήθηκε νωρίτερα η γενική συνέλευση, μιας και η διοίκηση είχε αποφασίσει να παραιτηθεί από καιρό.