Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 19:01

“Εύκολο” απόγευμα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα και με αντίπαλο την Πλαγιά (pics)

Το 7 στα 7 έκανε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, επικρατώντας στο “Αθανασία Τσουμελέκα” του ΑΟ Πλαγιάς με σκορ 3-0, για την 7η αγωνιστική.

IMG 9546

Οι “κιτρινόμαυροι” καθάρισαν την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά πέντε πόντους από το Θρίαμβο Λούρου και τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

IMG 2620

Το σκορ για τον ΠΑΣ άνοιξε στο 3' ο Χρήστος Δήμας, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στο 8' ο Σταμουλάκης Γ. σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κώτση και στο 11' ο Γεωργίου με αριστερό σουτ “έγραψε” το 2-0 (ο γκολκίπερ της Πλαγιάς απέκρουσε αρχικά, ωστόσο η μπάλα είχε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα).

IMG 2619

Οι γηπεδούχοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο 33' ο Σταματέλος πλάσαρε, με τη μπάλα να σταματά πρώτα στο ένα κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο άλλο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Καταγή Π. Ο Τσάλας στο 35' και ο Δημουλιάς στο 39' δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με σουτ από πλεονεκτική θέση.

IMG 2648

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να “ψάχνει” πάντως το τρίτο γκολ και να το πετυχαίνει στο 90', όταν ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα, ο Κόκκαλης κοντρόλαρε και πλάσαρε ιδανικά από το ύψος της μικρής περιοχής για τo 3-0.

 IMG 2639

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Νάστος – Ράπτης

IMG 9537

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Κώτσης, Ελέζι, Πανταζής, Δήμας, Ιασωνίδης, Δημουλιάς (84' Γεωργόπουλος), Τριάντος (80' Σκαμνέλος), Γεωργίου, Σταματέλος (60' Κόκκαλης), Τσάλας, Καζούκας (60' Γκίνι).

ΑΟ Πλαγιάς (Βασιλειάδης): Καταγής Π., Φραγκολιός (46' Τριαντακωνσταντής), Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Καταγής Ε., Παξινός, Φερεντίνος Δ., Σταμουλάκης Γ., Σταμουλάκης Ε. (75' Καταγής Β.), Μωραϊτης, Μπουρδάρας (80' Φερεντίνος Θ.).

 

Έκθεση εικόνων