Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:56

Έμειναν στο «Χ» ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (photo)

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι ομάδες του ΠΑΣ Πρέβεζα και της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης στην 5η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής , που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο “Αθανασία Τσουμελέκα”.

IMG 7172

Σε ένα ματς με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αρκετές κίτρινες κάρτες και “παιχνίδι κέντρου” οι άξιες αναφοράς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν λιγοστές για τις δύο ομάδες, με καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΣ ένα σουτ του Λαζανά μετά από κάθετη πάσα του Μπατμά, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψαρράς.

IMG 7208

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και στο 50' ο Καραπιπέρης απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του γωνία το συρτό σουτ του Πάλλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 59' η κεφαλιά του Τσικόπουλου, που λίγο πριν είχε περάσει ως αλλαγή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη.

IMG 7235

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα “απάντησε” στο 61' όταν ο Ψαρράς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Γκίνι, ενώ στο 79' ο Κατσαρός βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

IMG 7231

Οι παίχτες του ΠΑΣ συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και στο 86' η άμυνα της ΑΕ Ποντίων απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Φερεντίνου, ενώ στο 88' μετά από μακρινή μπαλιά του Ιασωνίδη ο Κατσαρός κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και σημείωσε το 1-0, ωστόσο ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

IMG 7234

Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών αλλά των φιλάθλων του ΠΑΣ, και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

*στον πάγκο του ΠΑΣ έκατσε ο βοηθός προπονητής Μάκης Δήμας, ενώ ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας στον αγώνα με τον Θιναλιακό
*αρκετοί θεατές βρέθηκαν στην κερκίδα τόσο από την Πρέβεζα, όσο και από την Κοζάνη.

Διαιτητής: Σιντόρης
Βοηθοί: Λιαμήρας, Ράπτης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (89' Σακκάς), Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Μπατμάς (64' Κατσαρός) , Φερεντίνος, Λαζανάς Γ., Παπαδόπουλος (89' Σκαμνέλος), Λαζανάς Α.(78' Κόκκαλης)

ΑΕ Ποντίων (Νίκος Κατακαλίδης):Ψαρράς, Κλόντι, Πασχαλίδης, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (66' Τσιάρας) , Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης (80' Βοριαζίδης), Πάλλας (93' Τσικόπουλος Σ.) , Ντινόπουλος (57' Τσικόπουλος Γ.)

 

 

Έκθεση εικόνων