Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:09

Τα αποτελέσματα των σχολικών αγώνων στίβου στην Πρέβεζα

Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας- Κύπρου και άλλων σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων, σχολικού έτους 2023-2024, διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, την Πέμπτη 28-03-2024, η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ν. Πρέβεζας καθώς και οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Γυμνασίων.

Στους αγώνες των Λυκείων συμμετείχαν είκοσι τέσσερις (24) μαθητές-μαθήτριες και οι προκρινόμενοι/νες στην επόμενη Β΄ Φάση, έχουν ως ακολούθως:

Pin1

Στους αγώνες των Γυμνασίων συμμετείχαν εβδομήντα πέντε(75) μαθητές-μαθήτριες και οι νικητές και νικήτριες των αγωνισμάτων, έχουν ως ακολούθως:

pin2

pin3

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πρέβεζας συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων και Γυμνασίων καθώς και τους καθηγητές και τις καθηγήτριες τους που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες και εύχεται καλή επιτυχία στους προκρινόμενους/ες στην επόμενη φάση των αγώνων Λυκείων.

Επίσης ευχαριστεί τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας καθώς και τους Διευθυντές-Διευθύντριες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πρέβεζας