Ταβέρνα Αφοι Σάλιαρη: «Το Ρεμπέτικο Στέκι»

saliaris  1

Από το 1999, «Το Ρεμπέτικο Στέκι» των αδελφών Σάλιαρη, αποτελεί την γαστρονομική επιλογή στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, για τους καλοφαγάδες της πόλης και τις πιο κεφάτες παρέες.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που την έχει «αγκαλιάσει» η πελατεία της, βασίζοντας την επιτυχία της στην ποιότητα του φαγητού, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και τη φιλική συμπεριφορά.

Το μενού καλύπτει τα πιο απαιτητικά γούστα, καθώς μπορεί κάποιος να γευτεί λαχταριστούς μεζέδες και πιάτα κρεατικών, όλα από ντόπιες αγορές, ενώ για τους... χορτοφάγους, υπάρχουν φρέσκα λαχανικά, ντομάτες, χόρτα κ.α., αγορασμένα απο ντόπιους παραγωγούς, όπως και οι πατάτες.

saliaris  4
saliaris  2

Για όσους προτιμούν το ψάρι και τα θαλασσινά, στην ταβέρνα των αδελφών Σάλιαρη, μπορεί κάποιος να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία, που «μυρίζει» Αμβρακικό. Σαρδέλες, πετάλια, γαρίδες και κάθε είδους φρέσκο ψάρι, θυμίζουν στον επισκέπτη πως η Πρέβεζα δε φημίζεται τυχαία για την κουζίνα της.

Το καλό φαγητό συνοδεύεται και από χύμα κρασάκι, επιλογής του «αφεντικού», ενώ υπάρχουν και επιλογές εμφιαλωμένου. Όλα αυτά σε ένα χώρο, που τον «αγγίζει» η αύρα του Αμβρακικού και η παράδοση του ιστορικού κέντρου της πόλης, με μουσική υποκρουση -τι άλλο- ρεμπέτικου, όπως είναι και το... στέκι των αδελφών Σάλιαρη. Καλή σας όρεξη! 

saliaris  3