Ποτοποιία-Εμπόριο ποτών «Βασίλειος Κ. Ευαγγέλου»

 

dscf3272

Από το 1965 το επίθετο «Ευαγγέλου» στην Πρέβεζα, είναι συνυφασμένο με την ποτοποιία και το εμπόριο ποτών. Ο υιός Βασίλης πήρε τη... σκυτάλη από τον πατέρα Κωνσταντίνο, αφού έμαθε τα «μυστικά» της δουλειάς από παιδική ηλικία και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση της επιχείρησης.

 

Στο υποκατάστημα της Λεωφόρου Ιωαννίνων 34 (το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. στο Ψαθάκι), σε ένα κομψό και άνετο κτίριο, ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης στο χώρο του ποτού, φεύγει ικανοποιημένος από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τις ειδικές προσφορές, έχοντας πάντα προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη.

Σήμα κατατεθέν της επιχείρησης ποτοποιίας και εμπορίου ποτών του Βασίλη Ευαγγέλου, είναι η παραγωγή ούζου, κονιάκ και λικέρ, που φέρουν την ετικέτα με την ονομασία της οικογένειας και «κουβαλούν» όλη την ιστορία της παράδοσης της οικογένειας Ευαγγέλου στο χώρο των ποτών, αλλά και της πόλης της Πρέβεζας.

maketa 2
kwsthlatas

Η επιχείρηση του Βασίλη Ευαγγέλου ασχολείται τόσο με το λιανικό, όσο και το χονδρικό εμπόριο ποτών και ο ιδιόκτητος στόλος αυτοκινήτων που διαθέτει, σε συνδυασμό με την εμπειρία ετών προσφέρει ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και ποιότητα στη μεταφορά.


Με τη συμπλήρωση μάλιστα 50 ετών από την ίδρυση της εταιρείας, εξασφάλισε την αποκλειστικότητα για την Πρέβεζα για δύο ακόμη ξεχωριστά προϊόντα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Πηγής "Κωστηλάτας" και τη Ρετσίνα Αλλοτινό με την υπογραφή της Δ. Κουρτάκη Α.Ε.

 

Οι συνεργασίες με ισχυρά brand name στο χώρο της ζυθοποιίας, δίνουν άλλο... αέρα στην επιχείρηση του Βασίλη Ευαγγέλου. Στο κατάστημα της Λ. Ιωαννίνων, βρίσκονται όλα τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, της Μύθος Ζυθοποιίας, ενώ υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδών μπύρας, από τις πιο ευρέως διαδεδομένες (Amstel, ΦΙΞ, Κάιζερ κ.α.), έως «ψαγμένες» μπύρες από την Τσεχία, τη Γερμανία, την Ολλανδία.

retsina
dscf3277

Δυνατό «χαρτί» της επιχείρησης είναι και η μεγάλη ποικιλία κρασιών, όλων των ειδών και για όλα τα «βαλάντια». Ελληνικά Κελάρια, Μπουτάρη, Τsantali, Κατώγι, Χατζημιχάλη, Λαζαρίδη, Πόρτο Κάρας, είναι ορισμένες μόνο από τις επώνυμες εταιρίες, τα προϊόντα των οποίων μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημα του κ. Βασίλη Ευαγγέλου. Κρασιά με παράδοση ετών και «ψαγμένες» επιλογές επιτρέπουν στον πελάτη να διαλέξει για κάθε περίσταση. Φυσικά δε λείπει το «χύμα» κρασί, από τοπικούς παραγωγούς, εξαιρετικής ποιότητας, όπως και το χύμα τσίπουρο, ενώ υπάρχει και τσίπουρο Τσιλιλή.

Επίσης, για... εκλεκτικούς στην επιλογή ουϊσκι, βότκα, λικέρ, κονιάκ, η επιχείρηση έχει προμηθευτεί ιρλανδικές, γαλλικές, ρώσικες, πολωνικές και αμερικάνικες φιάλες όλων των ειδών των συγκεκριμένων ποτών, που συσκευάζονται σε συλλεκτικές ξύλινες θήκες.Οι θήκες αυτές, που δίνουν ξεχωριστό στυλ στο «ντύσιμο» των φιαλών είτε προσφέρονται από την εταιρία παραγωγής του ποτού, συνοδεύοντας τη φιάλη είτε προσφέρονται από τον ίδιο τον Βασίλη Ευαγγέλου.

Εκτός από τα ποτά, συμφέρουσες τιμές γίνονται από την επιχείρηση «Ευαγγέλου» και στα αναψυκτικά, στα οποία υπάρχει συνεργασία με την Coca Cola 3E.  

 

dscf3270
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνέλευση Νικόπολης 2 Αγγελία εργασίας »