Εργαστήριο Μπουγάτσας «Donald»

           

donald 16

 

 

Το εργαστήριο μπουγάτσας «Donald» στην Πρέβεζα, έχει γίνει συνώνυμο με την απόλαυση στη γεύση.

Απόλαυση που τη βρίσκεις 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο. Και όταν δεν μπορείς να φθάσεις εσύ κοντά του, έρχεται εκείνο με 24ωρη παράδοση στο χώρο σας και φέρνει τις γαστρονομικές του δημιουργίες στο σπίτι σας.



Η ποικιλία της επιχείρησης ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα στη γεύση. Φρέσκα υλικά, που παρασκευάζονται στο εργαστήριο του «Donald», διατηρούν την ποιότητα των προϊόντων στην ελίτ της γεύσης.



donald10
donald 2

 

Εκτός από τα σφολιατοειδή, τις πίτες και τα κρουασάν που αποτελούν και το σήμα-κατατεθέν της επιχείρησης μαζί με τα πεϊνιρλί, καθώς παρασκευάζονται... εντός, το «Donald» ικανοποιεί τον ουρανίσκο και εκείνων που επιλέγουν σάντουιτς.

Το ψωμάκι παρασκευάζεται στο εργαστήριο του μαγαζιού, κάτι που δίνει ξεχωριστή αίσθηση στη γεύση, ενώ τα υλικά είναι φρέσκα και πρώτης ποιότητας.

Το ωραίο φαγητό είναι από τα πιο αναγκαία πράγματα στη ζωή, ωστόσο θέλει και... συμπλήρωμα. Ένα γευστικό παγωτό, ένας φρέσκος χυμός, ένας μυρωδάτος καφές (η συνεργασία με την γνωστή εταιρία cofferepublic φροντίζει γι' αυτό), ολοκληρώνει τη γευστική σας απόλαυση στο «Donald».

Το εργαστήριο δέχεται και παραγγελίες για γιορτές, γενέθλια και κάθε είδους εκδηλώσεις.
Τηλεφωνήστε στο 2682028504-5 ή περάστε μία βόλτα από τη Λεωφόρο Ειρήνης 29. Θα μας βρείτε εκεί 24 ώρες το 24ωρο.
Καλή σας όρεξη στο «Donald»!

Online παραγγελία στο www.donaldpreveza.gr

donald12
  

   donald  19   donald 18    donald 17   donald 20