Καφέ-Ουζερί "Τέξας"

texas main

Το καφέ-ουζερί «ΤΕΞΑΣ» στη Λεωφόρο Ιωαννίνων 296 έρχεται από τα παλιά, για να προφέρει απόλαυση στη γεύση και για τους νέους. Η οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας Βρεττού, του Θοδωρή και της Δήμητρας, ξεκίνησε να λειτουργεί το 1967 ως «Καφενείο Παράδεισος». Το καφενείο ζήλεψε κάτι από τη... δόξα της Άγριας Δύσης και το 1970-71 μετονομάστηκε σε «ΤΕΞΑΣ».

Με αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα, με τον υιό Θανάση Βρεττό να αναλαμβάνει το καφέ-ουζερί από το 2008 και να το έχει κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα και «ζεστά» στέκια της πόλης.

texas 11
texas13

 Μέλος του Συλλόγου γευσιγνωσίας και γαστρονομίας Πρέβεζας «Μίθαικος», μάγειρας με μεγάλη εμπειρία σε ξενοδοχεία και πολυτελή εστιατόρια, ο Θανάσης Βρεττός, φροντίζει για τις γευστικές απολαύσεις, όσων τιμούν το «ΤΕΞΑΣ» με την παρουσία τους. 

 

Λαχταριστοί μεζέδες της ελληνικής κουζίνας, σε μεγάλη ποικιλία, ωραίο τσίπουρο και κρασί, μουσική, άψογο σέρβις και καλή παρέα αποτελούν εγγύηση, πως η επίσκεψη στο «ΤΕΞΑΣ» θα σας αφήσει ικανοποιημένους. 

texas 12
 texas 4

 

Όσο για τα πρωινά οι μυρωδιές του καφέ, όλων των ειδών, είναι ικανές για να σας... φτιάξουν την ημέρα. Το μεζεδοπωλείο σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, φιλοξενεί εκδηλώσεις μέχρι 150 άτομα, ώστε να σας εξυπηρετήσει σε στιγμές χαράς (γάμος, βάφτιση, γιορτή, αρραβώνας κ.α.).

Επικοινωνήστε με τον Θανάση Βρεττό στο τηλ. 2682022926, 6948873370