"Chillbox", Pleasure in a box στην Πρέβεζα!

Πώς χωράει μέσα σ’ ένα κουτί ο συνδυασμός φυσικών, φρέσκων υλικών, με  χαμηλά λιπαρά που μας κάνει καλό, χωρίς να αφαιρεί από τη γεύση;  Σε αυτή την ερώτηση απαντά με τον καλύτερο τρόπο το κατάσταστημα Chillbox που λειτουργεί στην Πρέβεζα στη συμβολή των Οδών Καρυωτάκη και Εθνικής Αντίστασης.


Το chillbox προσφέρει στους πελάτες του απαράμιλλο frozen yogurt, ή παγωμένο γιαούρτι αν προτιμάτε, φτιαγμένο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά. Είναι απόλυτα υγιεινό και light χωρίς καθόλου ζάχαρη (περιέχει φρουκτόζη) και έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε όσες φορές θέλετε την αγαπημένη σας γεύση, χωρίς ενοχές και χωρίς να ανησυχείτε για τη γραμμή και την υγεία σας.



chill 7
chilli

Το απαράμιλλο frozen yogurt είναι το πάθος του Chillbox στην Πρέβεζα!     Φτιαγμένο με ολόφρεσκα, αγνά υλικά παρμένα από τη φύση με φροντίδα και   χωρίς καμία χημική ουσία, το...κακομαθαίνουν σε κάθε στάδιο παραγωγής του, έτσι ώστε όταν φτάσει στα χέρια σας να σας κακομάθει κι εσάς με τη σειρά του!


 

Με το ίδιο πάθος, το κατάστημα προσφέρει καθημερινά ποικιλία εκλεκτού καφέ που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό γνώστη του είδους, smoothies, παγωτό, δροσιστικές γρανίτες, βάφλες και λαχταριστά milkshakes.

chill 5
 chill 6

 


Φτιάξτε το μοναδικό, δική σας έμπνευσης Frozen με οποιοδήποτε από τα δεκάδες γαρνιρίσματα που σας αρέσει και καλή σας απόλαυση!

Chillbox Πρέβεζα

Καρυωτάκη & Εθνικής Αντίστασης 5

 

           

Έκθεση εικόνων