Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 22:20

"Ακόμη ηχούν στα αυτιά μας ήχοι από το Κάστρο.."-Με επιτυχία το 6ο Pre/Post Fest!

presspre

Το 6ο Pre/Post Fest τελείωσε 3 μέρες πριν και ακόμα ηχούν στα αυτιά μας ήχοι από το Κάστρο.

Ο σκληρός ήχος είχε την τιμητική του το Σάββατο στην Πρέβεζα και πρέπει να ευχαριστήσουμε τις μπάντες που μας έκαναν την τιμή και έπαιξαν στο φετινό Pre/Post.

Τους 1000 Mods που η Ελλάδα είναι πλέον πολύ μικρή για να τους χωρέσει, τους Big Nose Attack που αν κατάγονταν από Αμερική μεριά θα μιλούσε γι αυτούς όλος ο ντουνιάς σήμερα, τους Johnny Carbonaras που αποκαθήλωσαν και αποστόμωσαν με την ενέργεια και την εκρηκτικότητά τους και τους δικούς μας 2 Headed Dogs που έδειξαν έτοιμη να "χτυπήσουν" τα stages της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για να πούμε την αλήθεια δεν περιμέναμε τέτοιο πάταγο. Και γι αυτό έγιναν λάθη και γι αυτό ζητούμε συγνώμη (τελειώσαν οι μπύρες, ντροπή μας). Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που χωρίς καμία βοήθεια από κανένα δημόσια φορέα ούτε επικοινωνιακά ούτε οικονομικά φυσικά κατάφερε το φετινό Pre/Post να προσελκύσει (τόσο πολύ) κόσμο από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Τρίκαλα, Πάτρα, Βόλο, Αθήνα κτλ κτλ...).

Το Pre/Post μεγάλωσε και θα συνεχίσει να μεγαλώνει στηριζόμενο στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στην αγάπη όλων αυτών που θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τα τετριμμένα. Ευχαριστούμε τα τοπικά media που στήριξαν έμπρακτα το φετινό Pre/Post, όλους τους ιδιώτες που είδαν τις προοπτικές αυτού του event για την πόλη και το στήριξαν οικονομικά και φυσικά όλους όσους ίδρωσαν, κουράστηκαν και δούλεψαν στο φετινό Pre/Post.

Η επεξεργασία των φωτογραφιών και των video συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σύντομα θα δημοσιεύσουμε υλικό.