Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 10:06

Συγκινητική εκδήλωση τιμής στην Πρέβεζα στη μνήμη του Γιάννη Θάνη (pics)

Η πολιτιστική παρακαταθήκη στην πόλη της Πρέβεζας του προσφάτως εκλιπόντα Γιάννη Θάνη αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας, το βράδυ του Σαββάτου, με πρωτοβουλία του Χορευτικού Ομίλου “Πρέβεζα”, σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας.

IMG 2842

Χορός, τραγούδι και παράδοση είναι στοιχεία της κληρονομιάς που αφήνει πίσω του ο χοροδιδάσκαλος που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, συνάμα με τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, στοιχεία στα οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομιλία του στην εκδήλωση ο χοροδιδάσκαλος Βαγγέλης Γούσιας.

IMG 2837

Σύντομη ομιλία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Θάνη στα χορευτικά του Δήμου, αλλά και στην ποιότητα του χαρακτήρα του εκλιπόντος.

IMG 2880

Παραδοσιακούς χορούς παρουσίασαν στην εκδήλωση ο Χορευτικός Όμιλος “Πρέβεζα” και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πρέβεζας, ενώ στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης συμμετείχαν το μουσικό σχήμα “Απτάληδες” και οι μουσικοί Ηλίας Καρανίκας, Μάχος Λελόβας, Νίκος Καχριμάνης, Χρήστος Ράπτης, Γιάννης Σοπικιώτης, Γιώργος Τσουράς, Παναγιώτης Σορόκας, Όλγα Σορόκα. 

IMG 2904

 

Έκθεση εικόνων