Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 15:09

“Μπαλώνεται” προσωρινά το “κενό” στην καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πρέβεζας εν αναμονεί προκήρυξης...

Η ιδιότυπη κόντρα μεταξύ των ιατρών του ΓΝ Πρέβεζας και της διοίκησης, που αναδείχθηκε μέσω ανακοινώσεων τις τελευταίες εβδομάδες στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας (σας έχουμε μεταφέρει σχετικά ρεπορτάζ – δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ), ενδεχομένως και να έχει κάποια συνέχεια, αναφορικά με το ζήτημα της καρδιολογικής κλινικής.

Ο διοικητής του ΓΝ Πρέβεζας Μίλτος Παππάς με έγγραφο αίτημά του προς την 6η ΥΠΕ πέτυχε, την παράταση της θητείας ειδικευόμενου ιατρού Καρδιολογίας, στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας από τη λήξη της θητείας του, ήτοι από 3-4-2019 μέχρι την υπογραφή της σύμβασης και την ανάληψη καθηκόντων από τον επόμενο ενδιαφερόμενο ιατρό, που θα καλύψει την οργανική θέση που κατέχει και πάντως όχι πέραν του εξαμήνου.

Πέτυχε δηλαδή ένα “μπάλωμα”, καθώς στην προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμων ιατρών (δείτε ΕΔΩ), που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας στις 22 Μαρτίου, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας δεν είναι μέσα στη λίστα με τις θέσεις. Ο κ. Παππάς ωστόσο έχει διαβεβαιώσεις -όπως ανέφερε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του- πως στην αμέσως επόμενη που θα εκδοθεί σύντομα θα υπάρχει και θέση μόνιμου γιατρού στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης.

Η συζήτηση πάντως γύρω από το Νοσοκομείο και τη λειτουργία του έχει ανοίξει συνολικά και πάλι...