Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:40

Απέρριψε και η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 την προσφυγή των σωματείων εργαζομένων στην Ήπειρο για τον διαγωνισμό για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης

Ο διαγωνισμός της υπηρεσίας με τίτλο «Λειτουργία και συντήρηση των ΣΜΑ Ηπείρου, Μεταφορά Αστικών Στέρεων Αποβλήτων (ΑΣΑ) και υπολείμματος της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριµμάτων (ΜΕΑ) Ηπείρου», συνολικού προϋπολογισμού (με Φ.Π.Α.) 4.341.373,18 € και µε δικαίωμα προαίρεσης 12 μηνών: 8.682.746,36 €, δεν κατέπεσε ούτε στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και απορρίπτει εκ νέου την προσφυγή των σωματείων εργαζομένων στους Δήμους της Ηπείρου (δείτε το ΕΔΩ).

Είχε προηγηθεί η απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης (δείτε τη ΕΔΩ).

Ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου, που ήταν και ο φορέας που προκήρυξε το διαγωνισμό θα έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα νέα διοίκηση, η οποία και θα κληθεί να τοποθετηθεί και επί του διαγωνισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γύρω από τη διοίκηση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο, το “πολιτικό παιχνίδι” είναι μεγάλο και εμπλέκονται σε αυτό και πολιτικά κόμματα.