Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:37

Συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε στο Καναλάκι (pics)

Συναυλία διοργάνωσαν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου τα ταξικά σωματεία του Ν. Πρέβεζας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καναλακίου του Δήμου Πάργας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Σωτήρη Γάκη, μέλος του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πρέβεζας, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, τη διακοπή των εποικισμών και την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων.

DSC02530

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συναυλία με συμμετοχή από μουσικούς της περιοχής (Ζιάκας Τάσος στο μπουζούκι, Ζούλας Ανδρέας στο ακορντεόν, Ιακώβου Δανάη στο τραγούδι, Μητροφάνης Θωμάς στο πιάνο, Ντίτορας Δημήτρης στο μπουζούκι, Τσέπας Γιώργος στο τραγούδι, Τσέπας Πάνος στην κιθάρα, Τσίγγος Βαγγέλης στο τραγούδι-κιθάρα) που συμμετείχαν εθελοντικά και ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στη σφαγή. Η συναυλία ξεκίνησε και έκλεισε με τον «Ύμνο της Παλαιστίνης», σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων