Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 13:23

Ο πρεβεζάνικος λαός δεν ξέχασε τα Τέμπη – Μαζική η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στην Πρέβεζα (pics)

Εκατοντάδες ήταν οι διαδηλωτές που έδωσαν το “παρών” στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

IMG 3111

Μέλη σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συλλογικότητες και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στα παλιά ΚΤΕΛ, προκειμένου να διατρανώσουν το κεντρικό σύνθημα της απεργίας που ήταν “Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους”.

IMG 3093

Η σημερινή ημερομηνία είναι σημαδιακή, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα και μέχρι και σήμερα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες. Σε συνδυασμό με την ακρίβεια, την όλο και χειρότερη εργασιακή πραγματικότητα και την εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, η κατάσταση για τα λαϊκά στρώματα γίνεται ολοένα και χειρότερη. Κάτι που αποτυπώθηκε στις ομιλίες των εκπροσώπων των σωματείων στη συγκέντρωση των παλιών ΚΤΕΛ.

IMG 3136

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας, η οποία κατέληξε μπροστά στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας, με τα τρακτέρ των αγροτών του μπλόκου Λούρου να δίνουν ιδιαίτερο “χρώμα” και “ήχο”, μπαίνοντας στην κεφαλή της πορείας.

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων