Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 13:58

Αυτό που με ανησυχούσε ήταν ότι δεν ανησυχούσε καθόλου η Μέρκελ..(Του Νίκου Λιβιεράτου)

Και οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν. Με την βοήθεια του Τσίπρα και με την πολιτική του μαστίγιου και του καρότου ξεγέλασε τον Ελληνικό λαό. Επιπλέον ο Τσίπρας ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία πάλι με αυταπάτες και με το ίδιο πρόγραμμα, το 3ο μνημόνιο και ο λαός του την έδωσε. Ισχύει εδώ ο στίχος του Σαββόπουλου αν δεν έχεις νέα ευχάριστα να πεις καλύτερα να μην μας πεις κανένα.

Είναι μια προσωπική νίκη της προσωπικότητας του Τσίπρα που θυμίζει άλλες εποχές κυρίως τον Ανδρέα Παπανδρέου, και την μετατροπή του ιστορικού κινήματος του Συριζα σ΄ένα προσωποπαγές σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι εις βάρος του λαού που θα αισθανθεί σύντομα τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου στο πετσί του. Όμως πολύ κόσμο για πολύ καιρό δεν μπορείς να τον κοροιδευεις.

IMG 5130

Η Λαϊκή ενότητα έδωσε ένα τίμιο και άνισο αγώνα με τον χρονο .Δεν μπόρεσε να περασει μέσα από τις συμπληγάδες του συστήματος. Κάναμε και μικρά λάθη υπερεκτιμώντας την δύναμη των προσωπικοτήτων που μας πλαισίωσαν πανελλαδικα και δεν μπορέσαμε να δώσουμε τον αγώνα σπίτι με σπίτι . Άλλωστε πως θα μπορούσαμε να τον δώσουμε όταν τοπικά ήμασταν μόνο 6-7 στελέχη που τρέχαμε σε διάστημα 2 εβδομάδων!

Είμαστε όμως περήφανοι ότι στο νόμο πήραμε ένα καλό ποσοστό στην πόλη της Πρέβεζας γύρω στο 3%. Είμαστε περήφανοι που σώσαμε την τιμή της Αριστεράς και αυτό θα αποδειχθεί σε λίγο. Το ότι δεν μπήκαμε στην βουλή για 0,1 % ,δεν είναι το τέλος του κόσμου , έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρουμε στα δύσκολα, το έχουμε ξανακάνει .Ενώ άλλοι έχουν κρεμάσει τα όπλα και συσκέπτονται, εμείς τραβάμε μπροστά και Αριστερά. Θα συναντηθούμε στους αγώνες.

Νίκος Λιβιεράτος Υπ. Βουλευτής της ΛΑ.Ε Πρέβεζας.