Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 13:43

Στη Θεοφάνειο αίθουσα η 3η ημέρα του 13ου Preveza Jazz Festival

Στη Θεοφάνειο Αίθουσα θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και τελευταία ημέρα του 13ου Preveza Jazz Festival λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για σήμερα έχει ως εξής:

 ΚΥΡΙΑΚΗ

Gabriele Pezzoli Trio (Ελβετία)

Ένα Ελβετικό τρίο που ξεχωρίζει μέσα στην ευρύτερη ευρωπαϊκή τζαζ σκηνή εδώ και αρκετά χρόνια. Το αποτελούν οι Gabriele Pezzoli (πιάνο), Taavo Remmel (κοντραμπάσο) και Brian Quinn (ντραμς) και έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ ως τώρα – με πιο πρόσφατο το φετινό «Viljandi». Ο Gabrielle Pezzoli από το Λοκάρνο έδειξε από την αρχή ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τον τζαζικό αυτοσχεδιασμό ενώ βασίστηκε σε μια ξεκάθαρη κλασική τεχνοτροπία ενώ τα μουσικά του ενδιαφέροντα ανοίγουν και προς την ποπ ή την ηλεκτρονική. Το αποτέλεσμα είναι η μουσική του τρίο να είναι πάντα όμορφη και ενδιαφέρουσα, πράγμα που φαίνεται σε κάθε του παρουσία, δισκογραφική ή live.

George Spanos Trio (Eλλάδα)

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας και συνθέτης Γιώργος Σπανός, ο πολύπειρος ντράμερ Νίκος Καπηλίδης και ο μπασίστας Γιώργος Αντύπας σ' ένα τρίο με σύγχρονο ήχο που κινείται στα όρια των τζαζ και ροκ ιδιωμάτων.

Ιoanna Tsagari (Black Cotton Doll) (Ελλάδα)

Ο Κώστας Βρετός (ούτι) και ο Ιωάννης Αρσένης (κοντραμπάσο) συνοδεύουν μια εκπληκτική φωνή την Ιωάννα Τσαγκάρη με απαράμιλλη σκηνική παρουσία σε jazz standards και δικές τους συνθέσεις.