Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασφάλειες «MEGA INSURANCE»-Χρήστος Διον. Παππάς

asfaleies

Ασφάλεια! Μια λέξη που όλοι ψάχνουν για τη ζωή και την περιουσία τους. Στην Πρέβεζα οι ασφάλειες «MEGA INSURANCE»- Χρήστος Διον. Παππάς, κάνουν αυτή την ανάγκη, πραγματικότητα.

Αν ενδιαφέρεστε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα σας, το σπίτι, το σκάφος, τη φωτοβολταϊκή σας εγκατάσταση ή οποιοδήποτε περιουσιακό σας στοιχείο, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό και κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, στα γραφεία μας (Λ. Ειρήνης 52) ή τηλεφωνικά στο 26820-24077 και στο 6945796876.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στον τομέα της ασφάλισης και η επιτυχία μας βασίζεται στη διαπροσωπική σχέση που «χτίζεται» με τους πελάτες μας. Ψάχνουμε πάντα να βρούμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο και το διαμορφώνουμε πάντα σε συνενόηση με τον ενδιαφερόμενο, ώστε η  τελική μας προσφορά να είναι συμφέρουσα οικονομικά και παράλληλα η παρεχόμενη υπηρεσία ποιοτική.

fotovoltaic
car

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε παρέχουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις στον πελάτη και έχουν εδώ και χρόνια το δικό τους... brand name στον τομέα της ασφάλισης.

Επειδή κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, λόγω κρίσης, οι Ασφάλειες «MEGA INSURANCE»-Χρήστος Διον. Παππάς, έχουν ειδικά πακέτα προσφορών για τους ενδιαφερόμενους. Κάνουμε ασφάλειες αυτοκινήτων, ξεκινώντας από 110 ευρώ το εξάμηνο και ασφάλειες μοτοσυκλέτας, ξεκινώντας από 25 ευρώ το εξάμηνο.

Ασφάλειες «MEGA INSURANCE»-Χρήστος Διον. Παππάς

Η ασφάλεια στην Πρέβεζα έχει τώρα ονοματεπώνυμο!

Pappas