Σε ένα χώρο στην οδό Σπηλιάδου, με διακόσμηση αρμονικά “δεμένη” με το θαλάσσιο πλούτο της Πρέβεζας, μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι και παράλληλα να απολαύσετε, να πάρετε μαζί σας πακέτο ή να παραγγείλετε delivery το ψάρι ή την επιλογή σας σε θαλασσινά, μαγειρεμένα με gourmet ή παραδοσιακό τρόπο εντός του καταστήματος, σε μία μορφή “ανοικτής κουζίνας”.
Την επιλογή σε ψάρι ή θαλασσινά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με σαλάτες με βάση το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής και λαχανικά ή άλλα υλικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς.
Στο νέο κατάστημα της οδού Σπηλιάδου μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε gourmet καπνιστά προϊόντα, όπως σκουμπρί, χέλι, λαβράκι κ.α.
Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε σε προσιτές τιμές.
Το “παρών” στο νέο κατάστημα της εταιρείας Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. δίνει ο διάσημος ΣΕΦ Pino Saccheri.
Ο Pino Saccheri γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1964 στη Σικελία, σπούδασε στο λύκειο Μαγειρικής Scuola Alberghiera. Γνωρίζει 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη και σημαντική, στο Μιλάνο, στην Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την πρακτική του εξάσκηση από την Σικελία και το Μιλάνο και μετέπειτα στην Νέα Υόρκη. Το 1994 έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο για το 5* Boutique Hotel και ταυτόχρονα γίνεται ο Executive Chef του VIP Mediterranean restaurant. Το 1996 αναλαμβάνει στην Αθήνα, για μια 10ετια, την οργάνωση και λειτουργία του Εστιατορίου «Πρυτανείο» στο Κολωνάκι και στο Κεφαλάρι. Η πορεία του Chef Pino Saccheri, συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες, σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Το atpreveza.gr βρέθηκε στο νέο ξεκίνημα του επιχειρηματία Δημήτρη Σιούτα και σας μεταφέρει την εικόνα!