Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 17:39

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του "Il Mondo di Mare" στην Πρέβεζα-Καθημερινά νέες συνταγές και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο πιάτο σας!

Τα εγκαίνια του νέου της εγχειρήματος “Il Mondo di Mare, fish market and restaurant” πραγματοποίησε την Κυριακή η εταιρία Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. - Il Mondo.

IMG 5615

Ο κ. Σιούτας υποδέχτηκε συγγενείς, φίλους και πελάτες σε έναν υπέροχο χώρο που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα με σκοπό να προσφέρει κάτι το διαφορετικό στην πόλη της Πρέβεζας.

IMG 5590

Σε ένα χώρο στην οδό Σπηλιάδου 10, με διακόσμηση αρμονικά “δεμένη” με το θαλάσσιο πλούτο της Πρέβεζας, μπορείτε να βρείτε ποικιλία φρέσκων αλιευμάτων, ελεύθερης αλιείας και ιχθυοτροφείου καθώς και ενδιαφέρουσες, σίγουρα γευστικές συνταγές με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά και ποικιλία καπνιστών, παστών, μαριναρισμένων ιχθύων.

IMG 5612

Όλα αυτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με σαλάτες με βάση το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής και λαχανικά ή άλλα υλικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς.

IMG 5610

Τη δική του ξεχωριστή γευστική πινελιά στο νέο κατάστημα της εταιρείας Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. δίνει ο διάσημος ΣΕΦ Pino Saccheri, ο οποίος ήταν παρών στα εγκαίνια.

IMG 5598

Il mondo di mare
Σπηλιάδου 10 (απέναντι από το πάρκινγκ) - Πρέβεζα

Καθημερινά νέες συνταγές στο πιάτο σας με τη συμβολή του Ιταλού Chef Pino Saccheri!

Έκθεση εικόνων