Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 15:12

Κουλιάτσης Αν. Νικόλαος: Υψηλού επιπέδου λογιστικές-φοροτεχνικές υπηρεσίες

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο “Κουλιάτσης Αν. Νικόλαος” το οποίο εδρεύει στην Πρέβεζα (Λεωφόρος Ειρήνης 23, παλαιό ΚΤΕΛ), παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Καθώς οι ανάγκες της εποχής μας και οι συνεχείς μεταβολές στη φορολογική και εργατική νομοθεσία δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και απαιτούν αξιόπιστους συμβούλους, το γραφείο “Κουλιάτσης Αν. Νικόλαος” φροντίζει να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Για το λόγο αυτόν το γραφείο είναι άρτια στελεχωμένο με μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων επαγγελματιών που εργάζονται σε μόνιμη βάση και μπορούν να καλύψουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών.

Σεβόμενοι τούς πελάτες, το λογιστικό γραφείο στηρίζεται απόλυτα στην γνώση του αντικειμένου και με συνέπεια και επαγγελματισμό και προσφέρει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλη την Πρέβεζα, δίνοντας άμεσες και έγκυρες λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την υψηλού επιπέδου γνώση της λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, το γραφείο σας παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες σε όλων των κατηγοριών βιβλία.

Οι συνεργασίες του γραφείου βασίζονται στη διαπροσωπική σχέση, την αξιοπιστία και την εχεμύθεια, στοιχεία για μία απόλυτα πετυχημένη, στοχευμένη και αποτελεσματική συνεργασία.