Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 11:57

Το απαραίτητο... ALATI στη γαστρονομία της Πρέβεζας

Αλάτι. Ένα συστατικό που έρχεται από τα παλιά για να νοστιμίσει το φαγητό... Έννοια συνυφασμένη με τη θάλασσα και τον απέραντο πλούτο της. Θάλασσα και γαστρονομία “παντρεύονται” με κορυφαία αισθητική και άποψη στο ALATI sea food and more στην παραλιακή οδό της Πρέβεζας (Ελευθερίου Βενιζέλου 30, πλάι στην Άκτια Γοργόνα).

alatiphotos 6

Σε ένα χώρο, που μετατρέπεται σε “μπαλκόνι” του Αμβρακικού, όλες οι γευστικές απολαύσεις του Ιονίου και του Αμβρακικού, προσφέρονται στο πιάτο σας. Και δεν προσφέρονται απλώς, αλλά προσφέρονται με μία “μυσταγωγία” συνδυασμών.

alatiphotos 3

Το γαλάζιο της θάλασσας συναντά το λευκό, το γκουρμέ στη γεύση συναντά το παραδοσιακό, το γρήγορο service συναντά των ποιότητα των υλικών και την “έξυπνη” διαμόρφωση των πιάτων.

alatiphotos 4

Ψητά, αχνιστά ή στο τηγάνι, τα θαλασσινά είναι σίγουρα η γεύση-σήμα κατατεθέν, για ντόπιους και επισκέπτες. Από εκλεκτά θαλασσινά και μαλάκια όπως χταπόδι, καλαμάρι και γαρίδες, μέχρι τα καλύτερα φρέσκα μικρά και μεγάλα ψάρια, γαρνιρισμένα και μαγειρεμένα με διάφορους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων, το μενού επιλογών του εστιατορίου ALATI sea food and more, δε θα σας απογοητεύσει, όπως και η ποικιλία από ετικέτες κρασιών, ελληνικών και ξένων.

alatiphotos 5

Για όσους δεν αρέσκονται σε ψάρια ή θαλασσινά, υπάρχουν πιάτα με φρέσκα κρεατικά, από την περιοχή, που θα καλύψουν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο.

alatiphotos 2

Αρμονικός συνδυασμός και πρωτοτυπία μέσα από γήινες και θαλασσινές γεύσεις. Ένας ιδανικός προορισμός για μεσημεριανό ουζάκι, για οικογενειακό ή επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι αλλά και για παρεΐστικες βραδιές, με τον Αμβρακικό στα πόδια σας.

 

 

alati

Έκθεση εικόνων