Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 17:55

Το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο θέλει τον... Αρμύρα του!

Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα, οι Ηπειρώτες “ψάχνουν” στην περιοχή μας όμορφα σημεία για μία σύντομη “απόδραση”. Ένα από αυτά που συνδυάζει ηρεμία, εξαιρετικό φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση είναι το Εστιατόριο “Βασίλης Αρμύρας” στη Λυγιά Πρέβεζας.

Η Λυγιά, αν και είναι μικρό παραθαλάσσιο χωριό καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για μία σύντομη νότα “απόδρασης” από την καθημερινότητα, εν μέσω χειμώνα, καθώς βρίσκεται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τις μεγάλες πόλεις της Ηπείρου (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα).

tavern inside1

Η ταβέρνα του Βασίλη Αρμύρα παραμένει τα Σαββατοκύριακα ανοικτή και υποδέχεται με “ζεστασιά” τον επισκέπτη ικανοποιώντας πλήρως τις γευστικές απαιτήσεις του. Το εστιατόριο λειτουργεί στον ίδιο χώρο με τα ξενοδοχείο “Filoxenia” προσφέροντας μοναδικές γεύσεις. Ξεκινώντας με ένα υπέροχο πρωϊνό μπορείτε να συνεχίσετε απολαμβάνοντας το μεσημεριανό ή βραδυνό σας φαγητό με γεύσεις και προϊόντα απο την τοπική κουζίνα μας.

tavern yard2

Το μενού περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια όλα στα κάρβουνα, πίτσες και μακαρονάδες αλλά και μαγειρευτά. Επίσης το εστιατόριο αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτυ) καθώς και στησιμο μπουφέ στο δικό σας χώρο.

Το “Filoxenia Hotel” βρίσκεται στο κέντρο της Λυγιάς, απέναντι απο την πλατεία του χωριού. Απέχει μόνο 25 χλμ απο την πόλη της Πρέβεζας και άλλα 25 χλμ απο την Πάργα.

003a

Στα άνετα δωμάτια με θέα το Ιόνιο θα βρείτε το καλοκαίρι μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές σας.

Στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής με τα σμαραγδένια νερά τους μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο με την οικογένεια σας, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε το διάσημο Νεκρομαντείο, την Αρχαία Κασσιώπη, το Ζάλογγο και τον ποταμό Αχέροντα.

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

 

Έκθεση εικόνων