Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 09:42

Φεύγεις από το “Κέντρο” έχοντας ένα πρωτότυπο κομμάτι της Πρέβεζας (pics)

Το κατάστημα “Κέντρο”: Τουριστικά-Βιβλία-Φωτοτυπίες (Β. Μπάλκου 18, Πρέβεζα), σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της παλιάς Πρέβεζας, που πλέον “χτυπάει” η “καρδιά” της ζωντάνιας της τουριστικής περιόδου, αλλά και της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης, έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή κουλτούρα για όσους επισκέπτονται την Πρέβεζα και θέλουν να διατηρήσουν ένα “κομμάτι” της, μία “ανάμνηση” από την “ωραία” του Αμβρακικού.

IMG 1443

IMG 1462

Αλλά και για όσους κατοίκους αυτής της πόλης παραμένουν “φανατικοί” της διαρκούς “κινητής” προβολής της πόλης, στο “Κέντρο” υπάρχουν έξυπνα δωράκια, χρήσιμα gadget, αναμνηστικά και αξεσουάρ, που είναι... γεμάτα “Πρέβεζα”.

IMG 1446

IMG 1455

Το “Κέντρο” λειτουργεί και ως ένας “μοχλός” προώθησης ελληνικών φυσικών προϊόντων και προϊόντων ευεξίας και ομορφιάς, μέσω μίας τουριστικής εξωστρέφειας για προϊόντα με ελληνική σφραγίδα.

IMG 1479

Το κατάστημα φυσικά διατηρεί ένα πολύ “δυνατό” τμήμα βιβλίων, σήμα κατατεθέν του όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, το οποία έχει στηρίξει κατά το παρελθόν με πολλές βιβλιοπαρουσιάσεις και με την παρουσία αξιολογότατων Ελλήνων συγγραφέων στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ υπάρχει και πληθώρα παιδικών παραμυθιών από γνωστούς συγγραφείς.

IMG 1491

Στο “Κέντρο” της Πρέβεζας, βρίσκεται στο “Κέντρο” των επιλογών σας...

 

Έκθεση εικόνων