Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καφενείο-ουζερί: «Στην Υγειά μας»

sthn ugeia mas

Το Καφενείο-ουζερί «Στην Υγειά μας» δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, σε έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Πρέβεζας.

Επιδιώκει να σας δώσει την ευκαιρία να θυμηθείτε κάτι από τα παλιά, απολαμβάνοντας τον παραδοσιακό μας ελληνικό καφέ, espresso, freddo, φραπέ ή ό,τι άλλο «τραβάει» η ψυχή σας. Μπορείτε να συνεχίσετε με τσιπουράκι-κρασάκι-ουζάκι, συνοδευόμενα από εξαιρετικούς μεζέδες για το μεσημέρι και το βράδυ και αργότερα η κάβα του «Στην Υγειά μας» ικανοποιεί απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

sthn ugeia mas 2
stef 2

Όλα αυτά σε συνδυασμό με μουσική που ανεβάζει το κέφι.

Προτεραιότητα του καταστήματος η ικανοποίηση του πελάτη, με μεγάλη ποικιλία μεζέδων και ποτών και με τιμές που «σέβονται» την περίοδο κρίσης που περνάμε όλοι μας.

 

Την Παρασκευή, όπως και κάθε Παρασκευή, το καφενείο-ουζερί «Στην Υγειά μας» διοργανώνει φοιτητική βραδιά, με ειδική προσφορά για τους φοιτητές (1 κιλό κρασί και μία ποικιλία για τέσσερα άτομα=10 ευρώ).

Καλή παρέα, μουσική, ωραίο μεζεδάκι, συνοδευόμενο με ποτό της αρεσκείας σας, καθώς και γρήγορο σέρβις είναι «εγγύηση» για μια βραδιά, την οποία θα ευχαριστηθείτε.

Το καφενείο-ουζερί «Στην Υγειά μας» (Λεωφόρος Ειρήνης 38-περιοχή των παλιών ΚΤΕΛ), σας περιμένει!

stef1