Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:56

Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Χριστίνα Κολιού”: Η διδασκαλία είναι Τέχνη - Εγγραφές καθημερινά – Έναρξη μαθημάτων 2 Σεπτεμβρίου

Teaching is Art”. Με φιλοσοφία του τη φράση “Η διδασκαλία είναι τέχνη” το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Χριστίνα Κολιού” ετοιμάζεται και τη φετινή σχολική χρονιά να βαδίσει στο δρόμο της μεθοδικότητας, της αξιοπιστίας και των επιτυχιών, δρόμο που έχει βαδίσει με συνέπεια από το 1980, αναφορικά με την ξενόγλωσση διδασκαλία.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν (9-1 και 6-9 καθημερινά).

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΙΟΥ
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 59, ΠΡΕΒΕΖΑ,

ΤΗΛ: 2682 0 24873, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ
1. Πτυχίο (BA) στο παν/μιο METROPOLITAN του Λονδίνου στην Αγγλική Φιλολογία (αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος - ΔΟΑΤΑΠ)
2. Μεταπτυχιακό (ΜΑ) στο παν/μιο WESTMINSTER του Λονδίνου στη δίγλωσση μετάφραση (Ελληνικά - Αγγλικά) (αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος - ΔΟΑΤΑΠ)
3. Μετεκπαίδευση πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας της ξενόγλωσσης με επίκεντρο το σπουδαστή. ( CELTA - Ιούλιος 2019)
4. Συνεχή παρακολούθηση σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πλήρης ενημέρωση για όποιες εξελίξεις στον τομέα της ξενόγλωσσης.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
1. Τμήματα όλων των επιπέδων για μικρά παιδιά και ενήλικες. Οι σπουδαστές μας έχουν σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις όλων των επιπέδων και όλων των πτυχίων. (CAMBRIDGE, MICHIGAN, TOEIC, IELTS)

2. Ύλη προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

3. Προγράμματα σπουδών βασισμένα στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο.

4. Αναγνωρισμένα πτυχία από τον ΑΣΕΠ.

5. Προετοιμασία μαθητών για εισαγωγή σε παν/μια εντός και εκτός Ελλάδας. (Αγγλική Φιλολογία, Μεταπτυχιακές σπουδές, κλπ.)

6. Παροχή επιπλέον μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας.

7. Υπερσύγχρονα μέσα διδασκαλίας για άμεση, πιο ελκυστική και αποτελεσματική κατανόηση της ξένης γλώσσας.

8. Προσομοίωση εξετάσεων (mock exams) για τα επίπεδα Β1, Β2, C2 σε πραγματικό περιβάλλον εξετάσεων για την καλύτερη προετοιμασία και απόδοση των μαθητών μας.

8. Ιδιαίτερη μέριμνα για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες με συνεχή παρακολούθηση του προσωπικού μας σε σεμινάρια και ημερίδες.

9. Βιωματική εκμάθηση της ξενόγλωσσης με συμμετοχή των μαθητών μας σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ, εξασκώντας την αγγλική γλώσσα μέσα από σκετς, μουσική, χορό και θέατρο. Επίσης, διοργανώνουμε ταξίδι στο εξωτερικό μία φορά το χρόνο.

 received 1873814142634885