Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 11:02

Το γυμναστήριο «Oxygen» προσφέρει ένα διαφορετικό... οξυγόνο στην άθληση της περιοχής (pics)

Σε ένα νέο project κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας προχωρά ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Άρτας –Πρέβεζας, με τη λειτουργία του γυμναστηρίου “Oxygen” (στη Λ.Ιωαννίνων στο 2ο χιλ.Πρέβεζας Ιωαννίνων, έναντι πρατηρίου ΒP-Κυριάκη), με σαφή στόχευση την κοινωνική-οικονομική επανένταξη και επαγγελματική ενσωμάτωση ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην άθληση της τοπικής κοινωνίας.

Σε ανακοίνωσή της η Στυλιανή Κωνσταντακάκη, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε ΑΡΤΑΣ -ΠΡΕΒΕΖΑΣ, αναφέρει

 IMG 20190908 185320

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια Ανάπτυξης Δράσεων των Μονάδων Ψυχικής Υγείας KOI.Σ.Π.Ε του Υπουργείου Υγείας, ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Άρτας –Πρέβεζας θα λειτουργήσει από 1 Οκτωβρίου τη Δράση «Γυμναστήριο Oxygen» που σκοπό έχει τη δημιουργία θέσεων εργασίας για άτομα από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες αλλά και ως κεντρικό στόχο την ανάδειξη της θετικής επίδρασης του αθλητισμού και της φυσικής άσκησης στη ψυχική υγεία ,βελτιώνοντας την υποκειμενική ποιότητα ευημερίας της ζωής και προάγοντας έναν δραστήριο τρόπο ζωής , τον αθλητισμό για όλους , τον αθλητισμό για την ψυχή.

Η δράση δίνει μια νέα διάσταση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα που στηρίζεται σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

IMG 20190916 211738

Οι δυσκολίες στην εξεύρεση και διατήρηση μιας θέσης εργασίας είναι από τις χειρότερες παραμέτρους, καθώς το άτομο στερείται, πέραν των πόρων, μια σημαντική πηγή αυτοεκτίμησης , αυτοπραγμάτωσης και κοινωνικοποίησης.

Στους ΚΟΙ.Σ.Π.Ε η κοινωνική-οικονομική επανένταξη και η επαγγελματική ενσωμάτωση βρίσκουν ένα ασφαλές και στέρεο εφαλτήριο.

IMG 20190916 211834

Το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο των 600 τ.μ του ΚΟΙΣΠΕ Άρτας –Πρέβεζας βρίσκεται στη Λ.Ιωαννίνων στο 2ο χιλ.Πρέβεζας Ιωαννίνων, έναντι πρατηρίου ΒP-Κυριάκη .
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Πληροφορίες στο 6945742864 (8:00-14:00 και 18:00-21:00)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΟΙ.Σ.Π Ε ΑΡΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Πρόεδρος Δ.Σ

ΚΟΙ.Σ.Π.Ε ΑΡΤΑΣ -ΠΡΕΒΕΖΑΣ”.

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --