Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 11:21

Εγκαίνια με μπόλικη... μαγεία για το ΚΔΑΠ “Magic World” (photos)

Επισήμως άνοιξε τις... πύλες του στην περιοχή του Υδατόπυργου στην πόλη της Πρέβεζας (Δαβάκη 7), το ΚΔΑΠ “Magic World”, σε μία εκδήλωση εγκαινίων που είχε μπόλικη... μαγεία.

IMG 6799

Ο “Μαγικός Κόσμος” της Πρέβεζας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο διώροφο κτίριο, το οποίο τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας και θα επιτρέψει στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ να αναπτύξουν ποικιλοτρόπως δημιουργικές δραστηριότητες, να μάθουν και να διασκεδάσουν, εξελίσσοντας τη δημιουργικότητά τους, τη φαντασία και τη μάθηση.

IMG 6793

Το κτίριο διαθέτει επίσης την κατάλληλη λειτουργική υλικοτεχνική υποδομή και όλες τις πιστοποιήσεις των αρμόδιων φορέων, όπως και εξειδικευμένο προσωπικό.

IMG 6798

Οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και φίλους, που ξεναγήθηκαν στο χώρο και τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και ευχήθηκαν στον υπεύθυνο κ. Σωτήρη Μπουζούκη, ενώ απόλαυσαν και το catering που είχε ετοιμαστεί για τους καλεσμένους.

IMG 1359

Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ στη συνέχεια την προσοχή των μικρών παιδιών στα εγκαίνια “έκλεψε” όπως ήταν αναμενόμενο και η παράσταση του ταχυδακτυλουργού Θοδωρή Μπιστιόλα.

IMG 6858

Όσοι επιζητούν πληροφορίες για το “Magic World”, μπορούν να επισκεφθούν το χώρο του ΚΔΑΠ (Δαβάκη 7, Υδατόπυργος) είτε να απευθυνθούν τηλεφωνικά στον κ. Σωτήρη Μπουζούκη (τηλ. 6974925757 ή στην υποδοχή του ΚΔΑΠ στο τηλ. 2682089069).

 

Έκθεση εικόνων