Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 11:10

Κρεοπωλείο-Παντοπωλείο «Ωραία Κρανιά»: Κάνει τη διαφορά στο γιορτινό σας τραπέζι - Παραγγείλτε αρνί, κατσίκι, κοκορέτσι, πασχαλινά εδέσματα...

Το κρεοπωλείο-παντοπωλείο «Ωραία Κρανιά» (Οδός αφοι Καλημέρη/Κλεμανσώ 43) στην Πρέβεζα, σας παρέχει τα καλύτερα ντόπια προϊόντα για το τραπέζι σας και τους πιο εκλεκτούς μεζέδες του, πόσο μάλλον αυτές τις γιορτές που η ανθρωπότητα ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

IMG 3570

Το πασχαλινό τραπέζι είναι ιδιαίτερο και μπορείτε μέχρι την ημέρα του Πάσχα να κάνετε τις παραγγελίες σας σε αρνιά, κατσίκια ντόπιας παραγωγής και σε όλα τα πασχαλινά εδέσματα που "κοσμούν" τα οικογενειακά τραπέζια εκείνης της ημέρας! Το προσωπικό του καταστήματος δέχεται επίσης παραγγελίες και για χειροποίητο κοκορέτσι.

IMG 3604

Το κατάστημα διαθέτει επίσης:

Γαλοπούλα Καναλακίου

Κοκόρια χωριάτικα

Γίδα Κρανιάς

Χοιρίδιο Κρανιάς

Χοιρινό ημιάγριο Κρανιάς

Κατσικάκι γάλακτος Βουλίστα Παναγιάς

Αρνάκι Γάλακτος Τύριας

Κότες για γέμισμα

Μοσχαράκι Νεαρό

Ποικιλία από λουκάνικα

 

Στις πιο οικονομικές τιμές. Η «Ωραία Κρανιά» κάνει τη διαφορά...

 IMG 3570 1

Λειτουργία παντοπωλείου με μεγάλη ποικιλία ντόπιων προϊόντων

 

Εκτός από τα πιο εκλεκτά κρέατα της αγοράς στην «Ωραία Κρανιά» μπορείτε να βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τα νοικοκυριά σας, καθώς υπάρχει και λειτουργία παντοπωλείου.

Μία μεγάλη γκάμα γαλακτομικών προϊόντων, γλυκών του κουταλιού, υλικών μαγειρικής, γλυκισμάτων και λοιπών ειδών, που συμπληρώσουν ένα παραδοσιακό γιορτινό τραπέζι διατίθενται για το “καλάθι της νοικοκυράς” στην “Ωραία Κρανιά”.

 IMG 3572

 

Το προσωπικό του κρεοπωλείου-παντοπωλείου

Ωραία Κρανιά” εύχεται υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!

IMG 3622