Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Μαϊος 2020 21:41

Βιοτεχνία Εσωρούχων «ΖΕΡΒΑΣ» - Επιστρέφουμε στις 11/5, μέχρι τότε κάντε τις αγορές σας στο eshop μας!

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων «ΖΕΡΒΑΣ» θα παραμείνει κλειστή μέχρι και τις 11/5. Μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα του φυσικού καταστήματος και στο eshop μας στη διεύθυνση:  https://www.esorouxazervas.gr/

Μέσα από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με ένα κλικ και να την παραλάβετε στην πόρτα σας, εύκολα και γρήγορα!

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας, ενώ οι πληρωµές, μπορούν να πραγματοποιηθούν  με αντικαταβολή ή με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι παραγγελίες που αφορούν την πόλη της Πρέβεζας θα γίνονται με κατ' οίκον παράδοση, για να αποφεύγονται τα έξοδα της courier. Η πληρωμή γίνεται και με κάρτα, καθώς η εταιρεία διαθέτει ασύρματο POS. (Παρακαλούμε κατά την συναλλαγή να φοράτε γάντια και μάσκα.) 

es

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων “ΖΕΡΒΑΣ”

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων “ΖΕΡΒΑΣ” ξεκίνησε να λειτουργεί το 1986 με έδρα το Καναλάκι Πρέβεζας, κάνοντας εκεί τα πρώτα βήματα του ο Ελευθέριος Ζέρβας.

Στη συνέχεια η Βιοτεχνία μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα, όπου με μεράκι και υπομονή τόσο του κου Ζέρβα όσο και της κόρης του Ελένης Ζέρβα, με όπλο τη σκληρή δουλειά και την ισχυρή θέληση επένδυσανε στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργώντας ένα όνομα σταθμό και συνώνυμο με την ποιότητα.

esorouxazerzas about2 700x500

Αντικείμενο της Βιοτεχνίας «ΖΕΡΒΑΣ» είναι η παραγωγή και εμπορεία Εσωρούχων και πυζαμών , ανδρικών γυναικείων και παιδικών, ελληνικού υφάσματος και ραφής.

Τα προϊόντα της βιοτεχνίας «ΖΕΡΒΑΣ» , κατασκευάζονται στους χώρους μας από πιστοποιημένες ελληνικές πρώτες ύλες  και τα εσώρουχα είναι από ελληνικό βαμβάκι 100 % τύπου πενιέ αρίστης ποιότητας.

Τα σχέδια των εσωρούχων είναι σε μοντέρνα και κλασική γραμμή σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση σε κάθε τύπου σώματος, εξασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή και αντοχή σε πολύ προσιτές τιμές.

Η καλύτερη διαφήμιση είναι το όνομα μας : «ΖΕΡΒΑΣ» 34 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!