Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 11:03

Το Juice4u επέστρεψε για να σας προσφέρει ξεχωριστές προτάσεις ενέργειας, ευεξίας και απόλαυσης!

Μέσα στην έντονη και απαιτητική καθημερινότητα το Juice4u επέστρεψε για να σας προσφέρει ξεχωριστές προτάσεις ενέργειας, ευεξίας και απόλαυσης!

IMG 4962

Τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό του καταστήματος, το Juice 4u σας περιμένει καθημερινά στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας (Εθνικής Αντίστασης 19) για να απολαύσετε φυσικούς χυμούςσαλάτεςsmoothiesμπαγκέτες, club sandwichεπιδόρπια και φρουτοσαλάτες ενώ με ένα τηλεφώνημα στο 26820 23455 η παραγγελία σας φτάνει στην πόρτα σας!

Συνδυάστε τις αγαπημένες σας γεύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από φρούτα, λαχανικά και βότανα ή επιλέξτε τις προσφορές Combos που περιλαμβάνουν καφέ, νερό και τόστ με μόνο 2,5 ευρώ ή φυσικό χυμό πορτοκάλι και τοστ μόνο με 3 ευρώ!

IMG 4978

IMG 4975b

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών είναι πρωταρχικής σημασίας και γι' αυτό επιλέγονται προσεχτικά και καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στο διαδικασία της κοπής και αποχύμωσης των φρούτων και των λαχανικών.

IMG 4972

Για τον καφέ σας το Juice 4U σας προσφέρει αποκλειστικά το μοναδικό χαρμάνι Matador 100% Arabica με εξαιρετικές προελεύσεις από Νότια και Κεντρική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική. Απολαύστε ένα πλούσιο και γλυκόπιοτο espresso με ήπια οξύτητα, πολύπλοκα αρώματα ξηρών καρπών και επίγευση μαύρης σοκολάτας !

IMG 4986

Βρείτε μας στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ

JUICE 1

JUICE 2020flyer Print 2

Έκθεση εικόνων