Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 11:58

Το απαραίτητο... ALATI στη γαστρονομία της Πρέβεζας!

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Πρέβεζας (Ελευθερίου Βενιζέλου 30, πλάι στην Άκτια Γοργόνα), όπου η θάλασσα και η γαστρονομία συνδυάζονται με κορυφαία αισθητική και άποψη, το Alati σας περιμένει καθημερινά με ξεχωριστούς θαλασσινούς συνδυασμούς και μοναδικές γευστικές προτάσεις!

99284455 571486327101251 5178384099613605888 n

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, το Alati σας περιμένει από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για να γευτείτε μοναδικά πιάτα που μυρίζουν Καλοκαίρι!

alatiphotos 6

 

Το γαλάζιο της θάλασσας συναντά το λευκό, το γκουρμέ στη γεύση συναντά το παραδοσιακό, το γρήγορο service συναντά των ποιότητα των υλικών και την “έξυπνη” διαμόρφωση των πιάτων.

 alatiphotos 3

Ψητά, αχνιστά ή στο τηγάνι, τα θαλασσινά είναι σίγουρα η γεύση-σήμα κατατεθέν, για ντόπιους και επισκέπτες. Από εκλεκτά θαλασσινά και μαλάκια όπως χταπόδι, καλαμάρι και γαρίδες, μέχρι τα καλύτερα φρέσκα μικρά και μεγάλα ψάρια, γαρνιρισμένα και μαγειρεμένα με διάφορους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων, το μενού επιλογών του εστιατορίου ALATI sea food and more, δε θα σας απογοητεύσει, όπως και η ποικιλία από ετικέτες κρασιών, ελληνικών και ξένων.

alatiphotos 4

Για όσους δεν αρέσκονται σε ψάρια ή θαλασσινά, υπάρχουν πιάτα με φρέσκα κρεατικά, από την περιοχή, που θα καλύψουν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο.

Ένας ιδανικός προορισμός για μεσημεριανό ουζάκι, για οικογενειακό ή επαγγελματικό γεύμα αλλά και για παρεΐστικες βραδιές, με τον Αμβρακικό στα πόδια σας! 

 

 

alati