Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 12:25

Βιοτεχνία Εσωρούχων "Ζέρβας": Ποιότητα και μεράκι!

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων “ΖΕΡΒΑΣ” ξεκίνησε να λειτουργεί το 1986 με έδρα το Καναλάκι Πρέβεζας, κάνοντας εκεί τα πρώτα βήματα του ο Ελευθέριος Ζέρβας.

Στη συνέχεια η Βιοτεχνία μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα, όπου με μεράκι και υπομονή τόσο του κου Ζέρβα όσο και της κόρης του Ελένης Ζέρβα, με όπλο τη σκληρή δουλειά και την ισχυρή θέληση επένδυσαν στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργώντας ένα όνομα σταθμό και συνώνυμο με την ποιότητα.

esorouxazerzas about1 700x500

Αντικείμενο της Βιοτεχνίας «ΖΕΡΒΑΣ» είναι η παραγωγή και εμπορεία Εσωρούχων και πυζαμών , ανδρικών γυναικείων και παιδικών, ελληνικού υφάσματος και ραφής.

Τα προϊόντα της βιοτεχνίας «ΖΕΡΒΑΣ» , κατασκευάζονται στους χώρους της βιοτεχνίας από πιστοποιημένες ελληνικές πρώτες ύλες και τα εσώρουχα είναι από ελληνικό βαμβάκι 100 % τύπου πενιέ αρίστης ποιότητας.

zervaeswrouxa 8

Τα σχέδια των εσωρούχων είναι σε μοντέρνα και κλασική γραμμή σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση σε κάθε τύπου σώματος, εξασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή και αντοχή σε πολύ προσιτές τιμές.

Η καλύτερη διαφήμιση είναι το όνομα μας : «ΖΕΡΒΑΣ» 34 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Λ. Iωαννινων 41β - Πρέβεζα

Tηλ. Eπικοινωνίας: 2682024553

zervaeswrouxa 9

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων «ΖΕΡΒΑΣ» σας ενημερώνει πως μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα του φυσικού καταστήματος και στο eshop https://www.esorouxazervas.gr/

Μέσα από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με ένα κλικ και να την παραλάβετε στην πόρτα σας, εύκολα και γρήγορα!

es

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας, ενώ οι πληρωµές, μπορούν να πραγματοποιηθούν  με αντικαταβολή, με χρήση κάρτας ή κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Έκθεση εικόνων