Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 11:46

Γραφείο Λογοθεραπείας – Τσιόκου Μαρία

Στο Γραφείο μας πραγματοποιείται πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και άμεση ή έμμεση λογοθεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με διαταραχές του προφορικού και γραπτού λόγου της ομιλίας, της φωνής και της επικοινωνίας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Γραφείο μας πλέον γίνεται η χορήγηση του ΛΟΓΟΜΕΤΡΟΥ, ενός πρωτότυπου εργαλείου γλωσσικής αξιολόγησης. Το εργαλείο αυτό αποτελεί τη βάση για έγκυρο και έγκαιρο εντοπισμό παιδιών ηλικίας 4 έως 7 ετών που κινδυνεύουν να εμφανίσουν γλωσσικές διαταραχές, ή δυσκολίες στη μάθηση του γραπτού λόγου κατά τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο.

Το Γραφείο μας είναι το μοναδικό πιστοποιημένο στην Πρέβεζα για τη χορήγηση του ΛΟΓΟΜΕΤΡΟΥ.

Ειδική τιμή για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο στη χορήγηση του Τεστ Λογόμετρου 70€ (Κανονική τιμή 100€).

Στην ίδια τιμή θα χορηγείται και το Τεστ Αθηνά. Το Αθηνά Τεστ αποτελεί διαγνωστική μέθοδο που εντοπίζει με ακρίβεια τις δυσκολίες μάθησης. Απευθύνεται πρωτίστως σε παιδιά ηλικίας 5 έως με 9 ετών (δηλαδή νηπιαγωγείου, Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού), αλλά χορηγείται και σε μεγαλύτερα παιδιά υπό προϋποθέσεις. Το Αθηνά Τεστ είναι ένα πολυθεματικό τεστ ενδοατομικής αξιολόγησης και δίνει μια αναλυτική εικόνα της παρούσας κατάστασης του παιδιού, σε καίριους τομείς της ανάπτυξης.

Καλέστε μας για να κλείσετε το ραντεβού σας στο 2682029789 - 6942549700.

http://www.logotherapeia-preveza.gr/