Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 12:16

Η φιλοσοφία και τα “μυστικά” του λευκού οίνου στην κάβα Οινοποιήματα (Γεώργιος Γκάφας & Σια Ο.Ε.) στην Πρέβεζα

Με την ιδιαίτερη φράση “γεύσεις του κόσμου”, η κάβα Οινοποιήματα (Γεώργιος Γκάφας & Σια Ο.Ε.) στο Φόρο Πρέβεζας, υποδέχεται τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού κρασιού στο χώρο της.

Οι επισκέπτες ενός χώρου όπου το κρασί είναι πρώτα απ' όλα φιλοσοφία και μεράκι, αντικρίζουν μία μεγάλη ποικιλία κρασιών, ελληνικών και ξένων, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τα αρώματα, τις γεύσεις και τις ιδιαιτερότητες από το προσωπικό του καταστήματος, ώστε να κάνουν την επιλογή τους.

Στην κάβα Οινοποιήματα (Γεώργιος Γκάφας & Σια Ο.Ε.) το λευκό κρασί έχει τα δικά του “μυστικά”.

Στον κατάλογο προϊόντων στο κατάστημα, αλλά και διαδικτυακά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.winepoems.gr, μπορείτε να επιλέξετε από μία μακρά λίστα λευκών οίνων.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

Μοσχάτο Τυρνάβου, ημιαφρώδες, κτήμα Δ. Μίγα, 750ml (Λευκό, ημίξηρο, ημιαφρώδες κρασί από μοσχάτο Τυρνάβου. Εντυπωσιακό χρυσοκίτρινο χρώμα, κομψή γλυκύτητα και αρώματα τριαντάφυλλου.

 MIGAS 1 scaled

 

Chardonnay, 2016, Κτήμα Δ. Μίγα, Λευκός, Ξηρός, Ήπιος (Ελληνικός λευκός ξηρός οίνος. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία και ωρίμανση για 7 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια πάνω στις οινολάσπες. Σερβίρεται στους 10-12oC και συνοδεύει άριστα ψάρι).

 MIGAS scaled

Moscato d’ Asti. S. Giorgio (Ημίξηρος λευκός αφρώδης).

Moscato d Asti S. Giorgio winepoems gr

Lenga 2015.  Κτήμα Αβαντίς. Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, 13% vol. (Χρυσό χρωμα με έντονο άρωμα γλυκού τριαντάφυλλου με νότες πιπεριού και μπαχαρικών. Στόμα πλούσιο με ευχάριστη οξύτητα και αρώματα λουλουδιών).

 lenga

Amethystos, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Λευκός, 2018, Ξηρός, Ήπιος (Έντονα αρώματα εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων. Επίγευση με χαρακτηριστική οξύτητα).

 Amethystos 2014 Domaine Costa Lazaridi

 

Στο κατάστημα της εταιρείας στο Φόρο της Πρέβεζας μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά από την κάβα Οινοποιήματα (Γεώργιος Γκάφας & Σια Ο.Ε.) το "9" της εταιρείας "Κτήμα Μουσών" (Δείτε ΕΔΩ).

 

www.winepoems.gr

Κάβα Οινοποιήματα

Γεύσεις του κόσμου

 

Οινοποιήματα
Γεώργιος Γκάφας & Σια Ο.Ε.
Λεωφόρος Ειρήνης 5, Πρέβεζα
Τ.Κ. 48100
Τηλέφωνο: 26820 60800
Email : 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.