Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:00

Alati Sea Food & More - Ξεχωριστές γευστικές προτάσεις στο τραπέζι σας με ένα τηλεφώνημα!

Τη δυνατότητα να γευτούμε μέσω delivery και take away τις ξεχωριστές θαλασσινές του γεύσεις μας δίνει από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και καθημερινά, το Alati Sea Food & More (Ελ. Βενιζέλου 30, Πρέβεζα).

To Alati στέκεται στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής φέρνει στο τραπέζι σας τις μοναδικές του γευστικές προτάσεις, διασφαλίζοντας φρεσκάδα και απόλαυση στο έπακρο.

Διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητά του, το Alati σας προσφέρει εκλεκτά θαλασσινά και μαλάκια όπως χταπόδι, καλαμάρι και γαρίδες, μέχρι τα καλύτερα φρέσκα μικρά και μεγάλα ψάρια, γαρνιρισμένα και μαγειρεμένα με διάφορους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων, καθώς επίσης και κρασιά για να συμπληρώσετε το δείπνο σας. 

Για όσους δεν αρέσκονται σε ψάρια ή θαλασσινά, υπάρχουν πιάτα με φρέσκα κρεατικά, από την περιοχή, που θα καλύψουν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο.

Mπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 26820 27145 - 6974895519 για να την παραγγελία σας και να την παραλάβετε από το κατάστημα, είτε να έρθει στο χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια.

 

alati 1