Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 22:38

ΝΕΟ Ι ΚΤΕΟ Πρέβεζας από τον όμιλο επιχειρήσεων Ζηκίδη-Από 18 Ιανουαρίου θα είμαστε κοντά σας!

Με  40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αυτοκίνησης δημιουργήσαμε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κέντρου τεχνικού ελέγχου  αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας (150 μέτρα από το Γραφείο Μεταφορών).

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση, τη φιλική και ευγενική προσέγγιση δημιουργήσαμε ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής,  έχοντας μοναδικό στόχο την  οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Επενδύσαμε  σε τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό προσφέροντάς σας την υπεραξία που αξίζει στο όχημά σας.

Για  τον τακτικό ή και  τον εκούσιο έλεγχο, κάρτας καυσαερίου, πιστοποίηση υγραεριοκίνησης, κάθε τύπου διασκευών, σχολών οδηγών δημοσίας χρήσης επιβατικών, απολαύστε τις υπηρεσίες delivery ή και εναλλακτικής μετακίνησης.

Από 18 Ιανουαρίου θα είμαστε κοντά σας με το δικό μας ΚΤΕΟ, το ΚΤΕΟ Πρέβεζας!

Για την εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 26820-41000 ή και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ μέρους όλων μας, σας ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να φέρει για εσάς μόνο χαρές, ευτυχία και υγεία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!