Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 12:25

Ηλίας Πουλιάνος τ. Αποστ./Γεωπόνος ΑΠΘ: Προγράμματα-Μελέτες-Συμβουλευτική

Το γραφείο του Γεωπόνου ΑΠΘ Ηλία Πουλιάνου τ. Αποστ. (Λ. Ειρήνης 280, Πρέβεζα, στο ύψος της Αγίας Ειρήνης) παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φορείς, οργανισμούς επιχειρήσεις και ιδιώτες του πρωτογενούς τομέα.

poulianoilias

Σε μία εποχή που ο αγροτικός κόσμος της Ηπείρου και ολόκληρης της Ελλάδας είναι αντιμέτωπος με μεγάλες και νέες προκλήσεις, που αφορούν τεχνολογικά, διοικητικά, τεχνοκρατικά και οικονομικά δεδομένα, το γραφείο “Ηλίας Πουλιάνος τ. Αποστ./Γεωπόνος ΑΠΘ: Προγράμματα-Μελέτες-ΟΣΔΕ-Συμβουλευτική”, δίνει λύσεις σύγχρονου και ολιστικού σχεδιασμού, εκπονώντας ξεχωριστό πλάνο διαδικασιών για κάθε περίπτωση ή καλλιέργεια, με σκοπό τη σωστότερη και αποτελεσματικότερη απόδοση και λειτουργία τους.

poulianos 4

Η δεκαετής και πλέον εργασιακή εμπειρία στον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου και οι συνεργασίες με επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα στο γραφείο “Ηλίας Πουλιάνος τ. Αποστ./Γεωπόνος ΑΠΘ: Προγράμματα-Μελέτες-ΟΣΔΕ-Συμβουλευτική”, ανάπτυξης καινοτόμων στρατηγικών στον αγροτικό τομέα, με σωστή ανάλυση δεδομένων και με γνώμονα το συμφέρον του παραγωγού-καλλιεργητή, στο πλαίσιο πάντα των νέων προκλήσεων για την ελληνική γεωργία.

 

Ηλίας Πουλιάνος τ. Αποστ./Γεωπόνος ΑΠΘ:

Προγράμματα

Μελέτες

Πιστοποιημένος γεωργικός σύμβουλος ΕΛΓΟ

Συμβουλευτική

 

Λ. Ιωαννίνων 280, (πλησίος Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης)

Τηλ.: 2682026375, 6946410509

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.