Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 16:00

Κάβα “Γκάφας”: Τα... “άπαντα” του τσίπουρου! (pics)

Η “Κάβα Γκάφας, ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΓΚΑΦΑ & ΣΙΑ Ο.Ε” έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλοσοφία γύρω από το πως αντιμετωπίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει στους επισκέπτες της στο κατάστημα της Λ. Ειρήνης 5 στην τοποθεσία “Φόρος” στην Πρέβεζα.

Ο προσανατολισμός της φιλοσοφίας αυτής είναι η διαλογική εξυπηρέτηση του επισκέπτη από τους “οικοδεσπότες” της κάβας “Γκάφας”, ώστε να πετύχει την καλύτερη επιλογή με βάση της ιδιαίτερες προτιμήσεις του.

Πέρα από τη μεγάλη και πλούσια συλλογή σε ετικέτες κρασιών και άλλων ποτών, στην κάβα “Γκάφας” υπάρχει και η ενότητα των “απάντων” του τσίπουρου, το παραδοσιακό προϊόν, που ο ελληνικός κινηματογράφος του έχει αποδώσει πολλούς κολακευτικούς χαρακτηρισμούς.

LOST LAKE ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 0.2Lt Winepoems.gr Κάβα Γκάφας

Μέσα από πληθώρα επιλογών, με ή χωρίς γλυκάνισο (για τους Ηπειρώτες υπάρχει μόνον η δεύτερη επιλογή), ο επισκέπτης της κάβας επιλέγει μεταξύ άλλων ανάμεσα στο Απόσταγμα Μαλαγουζιάς ή το Απόσταγμα Μούχταρου, το τσίπουρο Ζαχαριά ή το Μπαμπατζίμ, το Ηδωνικό ή το “κλασικό” Δεκαράκι, το βιολογικό τσίπουρο “Αποστολάκης”, το Τσιλιλή, το “Ζίτα” ή το Διάφανο της ποτοποιίας “Φυσέκης”.

Η ποικιλία γεύσεων του τσίπουρου όμως δε σταματά εκεί.

Premium αποστάγματα, όπως το παλαιωμένο Golden Drop της ποτοποιίας “Κωστέας”, το Hefebrand της Lost Lake Distillery, το παλαιωμένο METHEXIS CIGAR της οικογένειας “Λαζαρίδης”, το Puro του Καραθάνου ή το Dark Cave (Τσιλιλής) ή το παλαιωμένο της Zoinos Winery, αποτελούν ιδιαίτερες γεύσεις. Ξεχωριστή προσοχή αξίζει και στη “Χρυσή Βίδρα” του Κτήματος “Γκλίναβος”, καθώς η Ήπειρος κρύβει πάντα τα δικά της μυστικά.

 

Μπορείτε να δείτε την ποικιλία προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της κάβας “Γκάφας”, κλικάροντας στο www.winepoems.gr.

 

 

Κάβα Γκάφας, ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΓΚΑΦΑ & ΣΙΑ Ο.Ε
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 5, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100
Τηλέφωνο: 26820 60800

website: www.winepoems.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.