Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 23:16

Άλλη μια χρονια επιτυχιών για το φροντιστήριο μαθηματικών Γιάννης Διαμάντης

Συγχαρητήρια στους μαθητές του φροντιστηρίου που κατάφεραν κατω από δύσκολες συνθήκες να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στα μαθηματικά στις πανελλαδικές εξετάσεις. Όλοι ανεξαίρετως οι υποψήφιοι αξίζουν το σεβασμό για την προσπάθειά τους σε πρωτόγνωρες για αυτούς περιστάσεις.

Για την ανάδειξη της ποιότητας του προγράμματος σπουδών του φροντιστηρίου παρατίθενται ενδεικτικά οι κορυφαίες βαθμολογίες:

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

1) Τζόκας Σπύρος 19,7 ( 1ος σε γενικό βαθμό στην πόλη με 19.221 μόρια και 2ος στα μαθηματικά στη θετική κατεύθυνση)

2) Ορφανίδης Δημήτρης 17,4 ( 1ος στην κατεύθυνση οικονομίας/πληροφορικής στο 2ο Λύκειο και 2ος στην κατεύθυνση στην πόλη)

3) Ντούσκα Μαρία 17,3 ( 1η στην κατεύθυνση οικονομίας/πληροφορικής στο 1ο Λύκειο και 3η στην κατεύθυνση στην πόλη)

4) Τζόκα Μυρτώ 16,3

5) Τσούτσης Βασίλης 14,8

ΕΠΑΛ

1) Αρετή Λεοπούλου 18,5

2) Κική Σκαρμουντζου 16,0 (Ένα ξεχωριστό μπράβο στην Κική που ως σύζυγος και  μητέρα τριών παιδιών είχε τη δύναμη και την τρέλα να ξαναδώσει πανελλήνιες μετά από 25 χρόνια  και να πετύχει κάτι που πριν 1 χρόνο φάνταζε όνειρο.Το παράδειγμα της ας δώσει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους.)


Έιναι αναπόφευκτο να προβάλονται οι υψηλότεροι βαθμοί. Όμως υπάρχει ένα πλήθος μαθητών που στα μαθηματικά δυσκολεύονται και ίσως δεν ήταν το αγαπημένο τους μάθημα και παρ’όλα αυτά κατάφεραν βαθμολογίες από 9 εως 14 που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τη σχολή της προτίμησής τους και είναι εξίσου σημαντική επιτυχία για αυτά και για το φροντιστήριο. Η δύναμη του φροντιστηρίου είναι η πολλή δουλειά, η αμοιβαία αγάπη και το οικογενειακό κλίμα. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι μαθητές μας αυτό.

Γιάννης Διαμάντης Μαθηματικός

 

*Έχει δοθεί γραπτή συναίνεση για κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων