Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 14:03

Η γαστρονομία του “Αλατιού” και της Πρέβεζας “ταξιδεύει” σε όλη την Ελλάδα...

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό γαστρονομικό “ταξίδι” στην τοπική γαστρονομία της Πρέβεζας είχαν δημοσιογράφοι ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα των “Παραπολιτικών” και του “Gr Times", οι οποίοι επισκέφθηκαν το “Alati Sea Food and More” στην παραλία της πόλης.

Μέσα από την πένα και τον φωτογραφικό φακό των συγκεκριμένων δημοσιογράφων, το “Alati” και ο ιδιοκτήτης του Δημήτρης Κατσάνος μετέφεραν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τον μεγάλο πλούτο γεύσεων που διαθέτει η Πρέβεζα, συνεισφέροντας στην τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Οι δημοσιογράφοι από τα "Παραπολιτικά” και το “Gr Times” έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον γαστρονομικό πλούτο και τη φιλοξενία, αλλά και τον επαγγελματισμό που συνάντησαν στην Πρέβεζα, αποτελώντας πλέον μόνιμο “πρεσβευτή” της ομορφιάς του τόπου μας.