Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 10:38

Δημήτριος Αλ. Κωνής - Δικηγόρος, πιστοποιημένος για την έκδοση συντάξεων π. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το δικηγορικό μας γραφείο διαθέτει τριακονταετή εμπειρία στην μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία. Είναι γραφείο γενικής δικηγορίας και μπορεί να καλύψει άμεσα οποιεσδήποτε απαιτήσεις κατά την παροχή νομικών υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους Δικαίου.

Διαθέτει σημαντική εξειδικευμένη εμπειρία στους τομείς του Εργατικού (εργατικές διαφορές και δίκαιο συνδικαλιστικών οργανώσεων), Ασφαλιστικού Δικαίου (πιστοποίηση για την έκδοση συντάξεων, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και υπολογισμός συντάξεων), του Δικαίου των Πτωχεύσεων (επιχειρήσεων και νοικοκυριών), του Δικαίου της Αναγκαστικής Εκτέλεσης και του Φορολογικού Δικαίου.

Μεγάλη εμπειρία υπάρχει και στο αντικείμενο των μισθώσεων και του κτηματολογίου. Κύριος στόχος μας είναι παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 255 του ν. 4798/2021 δικηγόροι και λογιστές πιστοποιούνται και εγγράφονται στο ειδικό μητρώο των πιστοποιημένων επαγγελματιών για την έκδοση των συντάξεων που υπέβαλαν ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ) στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα συντάξεων «ΑΤΛΑΣ» .

Η πολύχρονη εμπειρία και οι γνώσεις στα θέματα των συντάξεων, έδωσε την δυνατότητα για την άμεση πιστοποίηση του γραφείου μας - μετά από αυστηρές εξετάσεις πιστοποίησης - και την εγγραφή του στο σχετικό μητρώο πιστοποιημένων επαγγελματιών.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΙΤΟΥΝΤΑ/ΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗ;

Ο/Η ασφαλισμένος/η του ΕΦΚΑ αφού εισέλθει στην πλατφόρμα της Ψηφιακής Σύνταξης «ΑΤΛΑΣ» (https://apps.efka.gov.gr/atlas/) κατά τη διάρκεια της υποβολής της αίτησης σύνταξης του/της και αφότου έχει συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που ζητούνται, οδηγείται στην καρτέλα «9.ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ».

Ο/Η αιτών/ούσα ερωτάται αν επιθυμεί η αίτηση να εξεταστεί από πιστοποιημένο επαγγελματία. Απαντώντας ΝΑΙ δίνεται η δυνατότητα επιλέγοντας πρώτα την πόλη, να επιλέξει στην συνέχεια τον επαγγελματία που επιθυμεί από την κατάσταση των επαγγελματιών που είναι πιστοποιημένοι στην συγκεκριμένη πόλη . Στην Πρέβεζα, για παράδειγμα, θα εμφανίσει το όνομα του γραφείου μας.

Κάνοντας την επιλογή του γραφείου μας θα επιλέξει και την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού που επιθυμεί το οποίο και θα δεσμεύσει. Το γραφείο μας θα δει την αίτηση του/της ασφαλισμένου και θα την αποδεχθεί. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον/την αιτούντα/ούσα – ασφαλισμένο/η στο ραντεβού που ορίσθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας (προσκόμιση δικαιολογητικών, έλεγχος κλπ) .

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛ. ΚΩΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Παν. Τσαλδάρη 32 – 48100 ΠΡΕΒΕΖΑ

τηλ. 6936826040, 2682060846

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.