Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 15:00

To Garrison στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας σας περιμένει στον ανακαινισμένο χώρο του για καφέ-φαγητό-ποτό...

Στη φιλόξενη γειτονιά του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας και σε μία οδό με ιστορική ονομασία (Λόρδου Βύρωνος 1), το cafe' Garrison σας περιμένει στην ευρύχωρη και σκιερή αυλή του με αρκετή φαντασία και προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Έπειτα από εργασίες ανακαίνισης στο χώρο, για να δοθεί ένα ακόμη καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, το Garrison ανοίγει και πάλι από σήμερα για τους επισκέπτες του.

garrison menu 11

garrison cocktails 8

Η συγκεκριμένη γειτονιά “κρύβει” κάτι από την πλούσια πολυπολιτισμική προσωπικότητα της Πρέβεζας των προηγούμενων αιώνων και το Garrison φροντίζει να προτείνει στους επισκέπτες της γειτονιάς του ιστορικού κέντρου διάφορες επιλογές σε ποτό, φαγητό, καφέ ή διασκέδαση, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

garrison menu 3a

garrison menu 7

Από έναν πρωινό μυρωδάτο καφέ, μέχρι ποικιλία brunches, την ώρα που στο μενού του υπάρχουν λαχταριστά burgers, πίτσες, σαλάτες ή club sandwiches για όσους θέλουν να συνεχίσουν τη βόλτα τους από το πρωί μέχρι το βράδυ στο κέντρο της Πρέβεζας.

garrison menu 8

Καθώς σουρουπώνει στο Garrison, ο επισκέπτης αρχίζει να αισθάνεται τα θετικά vibes της καλοκαιρινής διασκέδασης στην πόλη, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της χαλαρότητας, της ηρεμίας και των αποστάσεων που είναι απαραίτητες αυτόν τον καιρό, απολαμβάνοντας ένα cocktail της αρεσκείας του.

garrison cocktails 5

garrison cocktails 11