Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 13:59

Ποικιλία ιδιαίτερων γευστικών απολαύσεων “Τεσσάρων Εποχών” στον Μύτικα Πρέβεζας

Η Πρέβεζα έχει πολλά μικρά “γαστρονομικά διαμάντια” κι ενώ η Ήπειρος προωθεί εδώ και καιρό τον τουρισμό 4seasons, οι “Τέσσερις Εποχές” στον Μύτικα Πρέβεζας, αποτελούν μία γαστρονομική γωνιά με ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις και τις 4 εποχές του χρόνου.

M79A1028

 

Σε έναν ανανεωμένο χώρο ο επισκέπτης της ταβέρνας “Τέσσερις Εποχές”, περιηγείται γευστικά σε ένα “ταξίδι απολαύσεων” που συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο, έχοντας πινελιές από Πρέβεζα, Ήπειρο, αλλά και όμορφες γωνιές της Ελλάδας.

 

ac933fb69429d154db8ec8e7af467af0 XL

 

Γεύσεις που συνδυάζουν ένα χταπόδι Ιονίου με μία αφράτη φάβα ή ένα χειροποίητο κους-κους με αγριογούρουνο και μανιτάρια, “παντρεύονται” ιδανικά.

 

M79A1023

 

Μαγειρεμένα με τρόπο που θυμίζουν σπιτικές συνταγές και προσεγμένη εικόνα αναφορικά με το πως παρουσιάζονται στο πιάτο σας, σε συνδυασμό με το άρτιο και γρήγορο service, μαρτυρούν πως η εξυπηρέτηση στις “Τέσσερις Εποχές” αποτελεί ένα άριστο συνοδευτικό της εξαιρετικής γεύσης.

 

M79A1018

 

Τα φρέσκα ψάρια και λαχανικά, τα επιλεγμένα κρεατικά και το πλήθος προϊόντων τοπικών παραγωγών δίνουν μία ποικιλία γαστρονομικών επιλογών, που όταν συνοδεύονται με κρασί, τσίπουρο ή άλλη επιλογή της αρεσκείας σας, εγγυώνται μία πολύ ευχάριστη γευστική εμπειρία.

 

4season1

 

Το κατάστημα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, ενώ διατίθεται και για εκδηλώσεις.

 

“Τέσσερις εποχές”

Εθνικής αντιστάσεως, Μύτικας, Πρέβεζας

Τηλ. κρατήσεων: 2682 041672

Υπεύθυνος καταστήματος: Χρήστος Πρίφτης

Έκθεση εικόνων