Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 11:27

Yali: Ένα πρωτότυπο e-shop φιλοδοξεί να “κατακτήσει” τον χώρο της ένδυσης με οικονομικές και ποιοτικές επιλογές

Θέλεις να γεμίσεις την ντουλάπα σου με μοντέρνα ρούχα από εξαιρετικά υφάσματα; Θέλεις να δημιουργήσεις το προσωπικό σου στυλ στην ένδυση, με βάση την τελευταία λέξη της μόδας; Θέλεις να επιλέξεις εσύ το budget με το οποίο θα κινηθείς ανάμεσα σε εξαιρετικές και πολλές επιλογές κόστους-ποιότητας;

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις με την άνεση χρόνου και την ηρεμία του σπιτιού σου και μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό σου τηλέφωνο μέσα από το yali.gr !

yali2

Ένα οραματικό project στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τη μόδα και την ένδυση με έδρα την Πρέβεζα που είναι ήδη online και φιλοδοξεί να “κατακτήσει” το χώρο, προσφέροντάς σου όλα τα παραπάνω.

yali3

Φορέματα, πουλόβερ και ζακέτες, φούστες, παντελόνια, πανωφόρια, σετ και κοστούμια, μέσα από μία πλατφόρμα σχεδιασμένη με όλους τους όρους του fashion marketing και με γνώμονα τις ανάγκες του ηλεκτρονικού “επισκέπτη”, δίνει τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα να κάνει τις αγορές της με εύκολο τρόπο, υψηλά standards ποιότητας και σε λογικές τιμές.

Επισκεφθείτε το www.yali.gr ,περιηγηθείτε σε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα και ενημερωθείτε και για όλες τις προσφορές που είναι σε ισχύ.

yali4

www.yali.gr

Τηλ. +30 26820 27442

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Ακολουθήστε μας στα social: facebook & Instagram