Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 20:04

Γιάννης Θεοφάνους: Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιάννης Θεοφάνους είναι 47 ετών, παντρεμένος, με τρία παιδιά ηλικίας τεσσάρων ως δεκατεσσάρων ετών.

Είναι εκπαιδευτικός (με ειδικότητα Μηχανολόγου-ΠΕ17) και από το 1995 εργάζεται σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης έχοντας υπηρετήσει διαδοχικά σε Αλιβέρι, Μυτιλήνη, Άνδρο, Άρτα και Πρέβεζα. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Δια Βίου Εκπαίδευση καθώς και ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Έχει εργαστεί σαν Υπεύθυνος του Γραφείου Σύνδεσης με την αγορά εργασίας και έχει λάβει μέρος σε διάφορα εθνικά και ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα. Σαν μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Επιμόρφωσης (Ηπείρου) της πράξης: «Επαγγελματικό λογισμικό στην ΤΕΕ: επιμόρφωση και εφαρμογή» συντόνισε το έργο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στο νομό Πρέβεζας.

Από το 2008 είναι Διευθυντής της Επαγγελματικής Σχολής Πρέβεζας.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια (Σχολικές κοινότητες) και συνεχίστηκε στη φοιτητική του ζωή (ΔΣ Εστίας ΣΕΛΕΤΕ) ενώ πλέον στην επαγγελματική του ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον κλάδο του από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και από τις θέσεις του Οργανωτικού Γραμματέα και του Προέδρου της ΕΛΜΕ, ενώ παράλληλα είναι μέλος στη Σχολική Επιτροπή της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρέβεζας.

Συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό “Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία” και υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Βασιλείου.