Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2012 15:16

«Επτάσφαιρος» ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Δ' Εθνική, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, καθώς επικράτησε στο «Κατερίνα Θάνου» του Ανδρούτσου Γραβιάς με σκορ 7-0.

Μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους του, ο Κεραυνός «άνοιξε» το σκορ στο 8' με τον Φέκκα και διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ του Γ.Ν. Τζιάκου στο 43'. Ο ίδιος παίκτης «έγραψε» στο 57' το 3-0 και ο Φέκκας στο 70' με κεφαλιά, έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Θεσπρωτικού.

Οκτώ λεπτά αργότερα σκόραρε ο Λέτσος με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, στο 83' ο Μπόμπορης με σουτ έκανε το 6-0 και το «κερασάκι» στην... τούρτα, έβαλε ο Δ. Τζιάκος στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, διαμορφώντας το τελικό σκορ.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού με τη νίκη του βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι-πρωταθλήματος, αφού το άλλο ματς έληξε ισόπαλο.

 DSC 0133

Διαιτητές: Μπαλατσούκας, Πάσχάλης, Καραλής (Ηπείρου) 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ):  Ντούκα, Μπόμπορης, Ντόβας, Δ.Γ. Τζιάκος, Κιτσαντάς, Κούσης ( 75΄ Παππάς), Σιώρος ( 58΄ Δ.Γ. Τζιάκος),  Λέτσος, Ν.Γ.Τζιάκος, Κολιός, Φέκκας ( 80΄ Πανούσης) 

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΒΑΣ): Τζίβαρης (  59΄λ.τρ.  Σούλιας), Μάμαλης ( 64΄ Μπακαλέξης), Ζήσης, Αναγνώστου, Μπουκαγιαννάκης, Παπαγεωργίου, Ρέββας, Νάστος, Μπάκας, Κολιούκος, Χουλιάρας ( 67΄ Κονταξής) 

 

*Το φωτογραφικό υλικό αναδημοσιεύεται από το prevezasports.gr

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οδυσσέας Ανδρούτσος Γραβιάς 7-0
Άρης Αιτωλικού-Αετός Διασέλλου 3-3


1. Κεραυνός Θεσπρωτικού   7-0      3
2.Αετός Διασέλλου                3-3      1
3.Άρης Αιτωλικού                3-3      1
4.Ανδρούτσος Γραβιάς          0-7      0

 

Επόμενη Αγωνιστική 23/5/2012
Αετός Διασέλλου-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ανδρούτσος Γραβιάς-Άρης Αιτωλικού