Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 14:51

Ξεκινά την Κυριακή το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2014"

Την Κυριακή ξεκινούν στην Πρέβεζα οι αγώνες του Διεθνές πρωταθλήματος τένις με τη συμμετοχή αθλητών είναι από 48 χώρες από τις πέντε Ηπείρους, μεταξύ αυτών Τσεχία- Ιταλία- Κύπρος- Ολλανδία- Ρωσία- Καζακστάν- Ισραήλ- Αγγλία- Αυστρία- Ρουμανία- Ουγγαρία- Ηνωμένες Πολιτείες- Ισπανία- Τουρκία- Κίνα- Λουξεμβούργο- Σουηδία- Ελβετία- Γαλλία- Βοσνία- Καναδάς- {Πολωνία- Βουλγαρία- Λετονία- Ουκρανία- Σερβία- Αίγυπτος- Νότιος Αφρική- Σαουδική Αραβία- Μολδαβία- Ταϊβάν- Χιλή- Μαυροβούνιο- Σκόπια- SanMarino- Λιχτενστάιν- Βραζιλία- Μεξικό- Ιρλανδία- Λευκορωσία- Γερμανία- Κροατία.

Οι αγώνες θα Ολοκληρωθούν 13 Ιουλίου και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κ Τάκης Παππάς αναφέρθηκε στην διοργάνωση τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο ( για την παγκόσμια κατάταξη) και συμμετέχουν αγόρια – κορίτσια μέχρι 18 ετών.

Στο κυρίως ταμπλό (MAINDRAW) που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 22 παίκτες θα συμπληρωθεί από 10 παίκτες από τα προκριματικά.

Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστούν για το κυρίως ταμπλό 32 κορίτσια και 32 αγόρια για τα μονά καθώς και 16 ζευγάρια κορίτσια (2 επί 16= 32) συν 16 ζευγάρια αγόρια (2 επί 16= 32) για διπλά.

Οι αγώνες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα γίνουν στα γήπεδα τους τένις στην Κυανή Ακτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.